שלום לכולם

BigBen4

New member
שלום לכולם

שלום אנשים,רציתי לשאול פה את בני הנוער וגם את ההורים איך חיים שם(הילדים),אני מתכוון האם הם מתחברים עם הילדים האמריקאים,הבריטים וכו',או לא. ראיתי באיזה ערוץ סרט לגבי הנושא,אבל הדלקתי בסוף :( בכל מקרה,מה שדובר שם שהילדים הישראלים לרוב מתחברים עם המהגרים הסינים,היפנים וכך הלאה. אשמח לקבל איך אתם רואים את זה משם. תודה

AnnabeI Lee

New member
דווקא חברים אסייתיים אין לי ממש..

ועם השאר, יש אנשים שמתחברים אליהם ואנשים שלא. זה בדיוק כמו החיים בכל מדינה אחרת.

kit k@t

New member
לאמא שלי יש חברה יפנית..

זו החברה הראשונה שהיא מצאה פה. החברה השניה היא רוסיה, ואמא של החברה ההכי טובה שלי :) החברה ההכי טובה שלי היא רוסיה, וכל השאר אמריקאיים (חוץ מהישראלים כמובן)... אין לי בעיה עם מקומיים, כל עוד הם אינטלגנטים. בארץ לא הייתי מסתובבת עם פרחות וערסים, אז פה אני מן הסתם גם לא מתחברת לטיפוס הזה. החברים שלי פה הם פחות או יותר כמו החברים שלי בארץ, אנשים בלי הגדרה שאני פשוט מתחברת אליהם.... (בחורה אמריקאית עם פירסים וקעקועים, אישה נשואה עם שני ילדים, מקסיקני ענק, חשמאלי...) קאט

Odish16

New member
אוי

הממפפפפ ממתי שופטים אנשים על פי זה שהם ערסים פרחות או מה שזה לא יהיה? זה קקי לעשות ככה... נו נו נו אבל נו טוב פה אין ממש ערסים... סתם היפ הופים מאאאגניבים. המפפפפ תגובה ללמעלה: זה לא ממש נכון...מתחברים עם מי שמתחברים... החברה הכי טובה שלי פה היא מצ'ילה..השניה מרוסיה והשלישית מסומליה. כל שאר החברים שלי סתם אנשים מוזרים ונחמדים.

lol lypop

New member
i don't know about others

but the canadians are sooooooo nice and they were so great to when i came. it's really fantastic living here......most of my friends are canadians, but there aren't too many imagrents in my age group. i think it's really different in other places in canada, though. have a good day. i you need any more information send me message.

האמת שנכון,

לאו דווקא עם האסייאתים, אבל עם הלא-מקומיים. יותר קל לנו להתחבר עם אנשים שיודעים מה אנחנו עוברים, מתחילים מאותה נקודה, רואים את הכל אחרת. החברה הכי טובה שלי פה היא סומלית ואני חושבת שיותר קל לנו להתחבר עם אלו שלא שייכים, כמונו. ככה צוברים ביטחון בלדבר את השפה, להפתח. וככה יוצרים חברויות וקשרים גם עם המקומיים. [=

faland

New member
שאלה טובה

אני אישית התחברתי עם אחת סינית... אבל רוב החברים שלי הם יהודים (מהבצפר) וגם כל הישראלים בסביבה... כן זה קשור לקטע שהם יודעים מה עובר עליי כי עליהם עבר אותו דבר...

למעלה