שלום לכולם...

TheHock

New member
שלום לכולם...

אני די חדש פה ... למען האמת ני יושב וקרוא פה בערך שבוע ורק עכשיו חשבתי על לכתוב משהו... קודם כל אני רק יגיד שעד היום הספקתי לקרוא את הסדרה פעם אחת ועכשיו אני מתחיל את השניה.... הבנתי כבר (מהרבה דוגמאות בפורום הזה לצמשל) שיש לא מעט רמזים מתרימים בספרים לגבי אירועים עתדיים... ובקריאה שניה שמתי לב שבתחילת משחקי הכס כבר מוזכר השב "מחול הדרקונים" (שלפי הבנתי זה השם של הספר החמישי או מה שתוכנן להיות הרביעי). השם מוזכער כשמה של מלחמה בה נחלמו אח באחות - ויצא לי אתמול לקרוא את התאוריה של הקשר המשפחתי בין ג'ון לדאנירייז - אתם חחושבים שיש קשר (שבתקופה שהיתה אמורה להכלל מלחמת הדרקונים אנחנו אמורים לצפות לעימות בין ג'ון שעל החומה לדאנירייז שכנראה עד אז תגיע לווסטרוז)? אני יודע שזה נשמע מופרח אבל עדיין

כל דבר מופרח אפשרי..

עוד על קשרים בין ג'ון לדאני ניתן למצוא באח האחרונה (וניתנו פה קישורים) מה שאתה אומר יכול ליות מעניין -למרות העובדה שיש תיאוריה שאומרת שג'ון יהייה לאחד מרוכבי הדרקון של דאני

La Gamba

New member
אגב, יש לא מעט רמזים מטרימים

יש הרבה, אבל בנוסף- אם אתה מצליח לעקוב אחרי כל הדמויות, אתה תראה שחלקן- שפעילות רק בספר השלישי, מופיעות בספר הראשון. (בעיקר רובין הוד)

Envinyatar

New member
זה יתכן

אם כי לא סביר במיוחד. האפשרות היחידה שאני רואה שיכולה להוביל לכך, זה אם ג'ון יעזוב את משמר הלילה לטובת ראשות בית סטארק - ואז יכול להיות בהחלט עימות בינו (הן כואסאל של סטאניס והן בשל צללי העבר) לבין דאינריז.

kenshin2

New member
אני בספק...

שג'ון יעזוב את משמר הלילה לטובת ראשות בית סטארק (לדעתי הוא לא יעזוב בכלל) לפי הפרק האחרון שלו בסופת החרבות...

סטאניס רק לא פרט על המיתר הנכון

ג'ון כבר בגד בשבועות שלו עם ייגריט. הוא עשה זאת עם כל ההנמקות הנכונות אבל ראינו שבלב פנימה, הוא חשב שהוא בוגד - וזה מה שחשוב. אם המציאות הכאותית ומרטין ינחיתו עליו סיבה מספקת - הוא יבגוד בשנית ומי יודע - אולי אפילו ייצא מזה משהו טוב לכל ווסטרוז אם מרטין יחליט שלא - הוא לא ינטוש את המשמר - הכל פתוח. הכל יכול לקרות.

כריכרכה

New member
למעשה, הוא בגד ללא שום הנמקות

יצר המין שלו השתלט עליו. אבל השבועה אינה רק שבועה אלא הצהרת נאמנות ואינני מאמין שנאצנותו לחומה ולמלחמה באחרים תישבר אי פעם. כמובן, זה מותיר מרחב תמרון רב למרטין. ותמיד ישנה האפשרות שהנסיבות תכפינה על ג'ון להמצא הרחק מהצפון.

למעלה