שלום לכולם

שלום לכולם

מעולם לא ניסיתי את הפורומים בתחום הזה, שהוא תחום בו אני עוסקת ושרויה עמוק. עם זאת, מה שאני יודעת ברובו נובע מהתנסויות וברמות אישיות של תקשורים ולא ממקורות קריאה מעמיקים, (הסטנדרט, הבסיסיים, כמובן קראתי וכו') בכל אופן אני מתלבטת כיום בשאלת גלגולי נשמות, שאלה מאד ממשית מבחינתי . אני לא מתלבטת בעצם היותם, אלא בשאלה פשוטה - האם מישהו כאן סבור, ממה שהוא יודע שיש (או אין) נשמות שמתגלגלות כאן בגלל "התנדבות"? כלומר, שהן בעבר כבר הגיעו לאור ובאו לכאן למען מישהו אחר? או משהו אחר? מעניין אותי לדעת מה אתם, המתעניינים , מבינים .

אהלנים ../images/Emo96.gifו../images/Emo121.gif

ראשית ברוכה הבאה פה
קבלי הזמנה לשוטט בקישורי הפורום, שם תוכלי למצוא קישורים לדיונים בנושא גלגולי נשמות שנערכו לא מכבר ב
ברכת שבצ'לום לכולנו

בלבי

New member
התשובה היא כן !

יש נשמות, שלמרות שסיימו ללמוד את מה שניתן ללמוד בגוף פיזי, שבוחרות לחזור ולהתממש (שוב) בגוף פיזי ובמימד הארצי על מנת לעזור להתפתחות של מי ש"נשאר מאחור" וכמובן למען האנושות

מאיר72

New member
שמונת השוורים + 2 שנים

סיפור מאת קקואן למי שמכיר על הנער שחיפש את השור ולא ידע בכלל איך נראה השור, בקיצור התמונה השמינית היא עיגול ריק סמל השלמות התמונה העשירית חוזר אותו ילד (אבל עכשיו הוא איש גדול) ומלמד את כולם איך להגיע לאותו מקום ריק. ושבת שלום

יש גילגול נשמות ויש לי הוכחה...

אומנם אני לא מתמחה או משו כזה אבל שמעתי על סיפור שגרם לי להאמין שגילגול נשמות הוא דבר הקיים כבר כמה וכמה עשרות שנים.. זה הסיפור ששמעתי: באיזשהו עיר (אני לא זוכרת בדיור איזו עיר) היו מאיפות בכל מאפיה יש את הראש שלה בלה בלה בלה ויש את האנשים שמגנים על הראש אני יודעת מה משו בסיגנון. קיצר אחד מהאנשים ששמרו על הראש מת בחילופי ירי באחת המכרים. לאחר מספרים שנים בערך 3-4 ילד בן 3 וחצי מתעד את כל אשר ארעה באותו הזמן בזווית ראיתו של הנרצח. כמו שאמרתי לפני כן אני לא מומחית ואני לא יכולה להגיד שזה אמיתי וקיים אבל בעיקבות הסיפור זאת פתח לפני עוד אפשרות של להאמין. ועוד משו לגבי הסיפור אני ממש לא בטוחה אם הוא אמיתי, שמעתי אותו מחברים שלי מהכיתה.

למעלה