שלום לכולם

liorgu

New member
שלום לכולם

אני ליאור ואני משחק כבר כמה שנים במנג'ר. יש לי כמה שאלות על CM5: 1. כשאני מאמן נבחרת ושיש לה מספר לא מספיק של שחקנים בסגל, אני צריך להוסיף לה שחקנים וקרה לי כמה פעמים שאין עוד שחקנים בעלי אזרחות שלה. מה ניתן לעשות? 2. יש איזה הגבלה של שנים במנג'ר? אני מנג'ר ממש ותיק(כבר בשנת 2025!!!!!). השאלה אם נגיד בשנת 2040 אני יצא לגמלאות או משהו, או שזה תלוי בי?

OFIR 10

New member
למה סתם להגיד?

בטח שאפשר לאמן נבחרת ב FM ואם הוא אומר לך שהוא מאמן נבחרת, אז איך אתה יכול להגיד לו שהוא לא?

OFIR 10

New member
...

לא נראה לי שיש הגבלה של זמן. בקשר לנבחרת, לא ניתן לעשות כלום, תזמן את כל השחקנים - שחקני הנוער, מבוגרים, פחות מוכשרים, העיקר שיהיה לך סגל מלא.

liorgu

New member
אוקיי אבל

קרה לי כמה פעמים שזימנתי את כל השחקנים האפשריים ואז אחד מהם נפצע והייתי חייב לזמן חדש ולא יכלתי, אז כדי להמשיך את המשחק נאלצתי להתפטר מהנבחרת...

positive energy

New member
נראה לי דיי מוזר

אני חושב שצריך מינימום של שחקנים מאותו מוצא (נניח 100) כדי שיהיה אפשר לאמן את הנבחרת, בדקת בנאשיונאל פול? וגם למה היית צריך להתפטר? מקסימום יכולת להוריד את הבחירה מהשחקן ההוא, או לזמן את אחד השחקנים האפורים

liorgu

New member
אי אפשר

אם אתה מאמן קבוצה שהיא לא במדינה שאתה מאמן(לדוגמה ארסנל וסרביה) אז יש איזה 30 שחקנים מסרביה וצריך סגל של מינימום 23 שחקנים והרבה שחקנים נפצעים(במיוחד לקראת המשחק של הנבחרת) ואין יותר שחקנים שאפשר לזמן, גם בנשיונל פול וגם אם אני עושה חיפוש של כל השחקנים של אותה מדינה אז בהתחלה אני מוצא שחקנים חדשים אבל לאט לאט נגמרים לי השחקנים.

liorgu

New member
ואי אפשר לא להתפטר

כי אז אי אפשר להעביר ליום הבא - המשחק תקוע עד שאני מזמן שחקן חדש

למעלה