שלום לכולם!

Jackass Girl

New member
שלום לכולם!

לפני כבערך חצי שנה עד 8 חודשים (לא זוכרת ממש) הלכתי עם אימא לנוירולוג ואובחנתי כ-ADD. קיבלתי כדורים לשיפור הריכוז שנקראית NITAN ובעברית "ניטן" שמיוצר ע"י: רקח תעשית תרופות בע"מ. הוא בא בקופסא ירוקה. לקחתי אותם במשך שבוע והפסקתי. עכשיו, אני לא ממש אובחנתי כ ADHD אבל יש כמה דברים שאני סובלת מהם: קשה לי ללמוד יותר מ-20 דק' ברצף ללא הפסקה באמצע, אם מישהו מדבר איתי הרבה זמן אז לאחר כמה דק' אני פשוט לא שומעת אותו כאילו אני שומעת אבל לא מקשיבה..אני מתחילה לחשוב על דברים אחרים, לפעמים קשה לי להירדם, בכיתה אני לא תמיד מרוכזת, אני יכולה לקרוא ספר שלם אבל לא באמת להבין מה קראתי כלומר תוך כדי קריאה לחשוב על דברים אחרים, אם אני איכשהו מצליחה ללמוד משהו בכיתה ולהתרכז קצת אז פתאום קופץ לי משהו אחר ואז אני מאבדת את הריכוז תוך שניה, במבחנים אני מתחילה להילחץ יום לפני. אני לומדת את כל החומר ואני יודעת אותו אבל אני כל פעם חוששת שאני ישכח אותו וזה מתלחיץ אותי עוד יותר. מה שמקשה עליי להתרכז במבחן. אמרו ל שכנראה יש לי חרדת מבחנים ואולי כדאי גם שאני יעשה איבחון על מנת לקבל הארכת זמן כי כשאני מקבלת את המבחן יש לי מין בלקאאוט לכמה דק' שאני פשוט לא זוכרת כלום מהחומר ואז לאט לאט זה חוזר אליי. מה שאומר שאני מתחילה מבחנים רק אחרי 45 דק'. אני שמעתי שהפרעות קשב וריכוז הן מאז שילדים קטנים אבל לא לא היו שום הפרעות כאלו כשהייתי קטנה. אני גם לא הייתי דיסלקטית. ההפרעות קשב וריכוז התחילו רק מהשנה או משנה שעברה. אז מה יש לי בעצם? זה יעבור עם הזמן? אולי זה סתם בגלל שזאת השנה הראשונה שאני עושה בגרויות? בבקשה תייעצו לי מה לעשות ועזרו לי. תודה

ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לפי סיפורך, הנוירולוג איבחן. כו גם התיאורים שלך, תואמים בהחלט ל-ADHD/ADD ה'ניטן' הינה אחת מהתרופות לשיפור קשב וריכוז. מדוע הפסקת? בכל מקרה, טיפול תרופתי יעזור לך כנראה לפי דעת הרופא, כמו גם ניסיוננו כאן. העתקתי את שאלתך לשרשור הייעוץ של דר' אדר, נוירולוג הבית שלנו המיעץ כאן השבת. עקבי אחר תשובתו.

למעלה