שלום לכולם.....

אליעד699

New member
שלום לכולם.....

אני כבר הרבה זמן מתעניין בנושא של מאגיה שחורה, כישופים וכל זה... ורציתי לדעת איך אני יכול לפגוע בבן אדם מסויים, לא להרוג אותו אלא לגרום לו לסבול..... על כל מה שהוא עשה לי!!! תודה רבה

מה יש לאנשים?

תפסיקו לנסות לפגוע באנשים, לתקן מערכות יחסים, ולמצוא אהבה דרך מאגיה. אני היחידה שחושבת שזה יביא עלינו אבדון? כן- אפשר לגרום למישהו לסבול. אוף. מה יש לבני אדם.

dannyshadow

New member
הרבה דברים

וזה לא זה, הרבה פעמים אני שואל את עצמי מה יש לחברה הישראלית בפרט \=

dannyshadow

New member
באירופה המצב הרבה יותר טוב

שוב, החברה הישראלית.. לפחות רובה \=

אני חולקת עליך יקירתי

בני אדם הם פשוט נורא אנושיים. כולם. גם אנחנו, אבל לא רק.

RainBird

New member
לא הולכים ללימודי שפים כדי לאפות עוגה אחת של יער השחור. לא לומדים מאגיה עבור לחש אחד. ובטח שלא מטילים לחש מזעם או כעס. ארדן.

WindsOfWar

New member
יקח לך יותר מדי זמן לעשות זאת בשביל

סתם לתת לבן אדם לסבול. עדיף תחפש רעיון אחר כמו להתעלל בו בדרכים פסיכולוגיות
, או סתם תרביץ לו.

אליעד699

New member
אפשר ממש ללמוד את זה?

אני כבר הרבה זמן בקטע הזה של הכשפים והמאגיות.. עוד מימי באפי ציידת הערפדים... יש אתרים טובים בעברית שנותנים לחשים או משהו פרקטי שאפשר להשתמש איתו?

WindsOfWar

New member
הממ, תן לי לתת לך כיוון.

מאגיה זה לא מה שאתה חושב. זה לא כישופים רק. זאת דרך שאתה צריך לעבור בשבילך לבציע. תעיין במאמר הזה: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=329645 אני מקווה שזה יתן מספר תשובות. וגם פה כנס: www.magick.co.il ... וגם שמישהו ירשום את האתר של כרמית, לא זוכר את כתובת
.

אליעד699

New member
תודה רבה לכולם!!!

מישהו יכול לתת לי כישוף אהבה? אחד מסוכן.. ואחד לא... תודה רבה לכולם!

Diableror

New member
לא..

למה? תחילה,השורה האדומה בראש העמוד. אח"כ,רד עוד קצת למטה למאמרי הפורום. אח"כ,תכנס לכל הלינקים שנתנו לך. אח"כ תבין. Diableror

מה שכתבתי לדיכאוני...

בערך.. וזה שוב מוכיח לי כמה סאטאניזם זה גאוני. אוף מה זו המוזיקה חחה חחה בחוצפתה מפריעה למגהדת' אוף מיין.

yidan

New member
הרבה הרבה יותר קל

כך סכין תקע לו ברגל ותסובב לא יהרוג אותו אבל יגרום לו סבל ממש כמו שהוא גם לך.... זאת לא ממש המטרה של המאגיה. לך לך

למעלה