שלום לכולם!

• פותח הנושא Emiko
  • פורסם בתאריך

Emiko

New member
שלום לכולם!

היום ראיתי הפעם השלישי את הסרט "הסמוראי האחרון".... ואני עדיין בהלם מיופי של תרבות היפנית ומסמוראים שהם הראו בסרט... אולי מישהו מכיר עוד סרטים נהדרים כמו זה? שמראים את התרבות היפנית כמשהו יפה ולא זר ומוזר... Arigatou gozaimasu לכל העונים. מאת: Emiko.... (ואני בת אם מישהו שכח...)

barlevy

New member
עוד סרטים !

זטואיצ'י מחול הפגיונות ואיך לא..."להרוג את ביל 1+2 "

CountDust

New member
מחול הפגיונות? ../images/Emo6.gif לא ממש יפני...

אני מצטרף להמלצה על זטואיצ'י מחול הפגיונות הוא דווקא סרט סיני
להרוג את ביל 1 ו-2 גם קשה להגיד שאלו סרטים שמראים את התרבות היפנית... ממליץ מאוד על "סמוראי הדמדומים" ועל הסרטים של אקירה קורוסאווה וטאקשי קיטאנו.

Emiko

New member
ראיתי זטואיצי...

אבל לא מההתחלה... :( סרט יפה.... נראה לי... ותודה רבה לשניכם...

5 0 6

New member
ובדיוק על זה *לא* שאלו.

שאלו על התרבות היפנית...

barlevy

New member
אז עניתי בהרחבה..בתרבות היפנית גם

לא אומרים לא -בטח *לא* בכזו הדגשה אז מה קרה אם הרחבתי את האופקים עם סרט סיני מרהיב

5 0 6

New member
בטח שיש לא עם כזו הדגשה-dame...

ואין שום דבר רע בזה ש"הרחבת את האופקים עם סרט סיני מרהיב", רק היית יכול לעשות את זה בשרשור אוף.

neko

New member
אם כבר מחול הפגיונות, גם את "גיבור"

מאד אהבתי, ובכלל את כל הסרטים של ג'ט לי - היו זמנים בסין וכו'

GnomeBubble

New member
Very philosophic

A friend of mine even called it Propaganda, but I don't think that's the case. This movie shows sympathy to the heroes, who are all individualists. In the end the individualists die, because there is no place for blantant individualism in the new unified China of Qin Shi Huangdi.​

hazu1

New member
סרטים

להלן כמה סרטים יפנים שאני מאוד אהבתי: * ראן של אקירה קוראסאווה (סמוראים) * קיקוג'ירו של טקאשי קיטאנו (יפן של היום) * זאטואיצ'י של טקאשי קיטאנו (סמוראים) * "איש אינו יודע" של קורה-אדה הירוקאזו (מאוד מאוד עצוב, אבל מדהים) * "החיים שאחרי" של קורה-אדה הירוקאזו (סיפור בדיוני)

Emiko

New member
מה??? ואני לא ראיתי? עצוב.....

מאוד עצוב... היום היו הרבה סרטים יפניים/סיניים... אוףףףף! אצטרך להוריד עכשיו את הכל מאימיול...

GnomeBubble

New member
Kikujiro no Natsu?

This is the only movie by Beat Takeshi I didn't like so far. It had some nice scenes, but I felt like it was missing the point on me. Maybe I was really missing something.​

למעלה