שלום לכולם!!!

רקדנית1

New member
שלום לכולם!!!

אני רוצה למצוא אתרים באינטרנט של חנויות לבגדי מחול... אשמח אם אתם יודעים שמות או כתובות שתכתבו בשירשור זה..

ballet20

New member
דאנס שופ וישראדנס+אתר מעולה מחו"ל

האתר של דאנס שופ:www.danceshop.co.il האתר של ישראדנס עוד לא עלה אבל יעלה בקרוב http://www.isradance.net/. אני מנצלת הזדמנות זו להמליץ לכם על אתר מעולה באירופה (בעיקר אנגליה+צרפת) שעושה משלוחים בתוך אירופה ממש בזול, לא נייתי לישראל אבל אם יש מישהו שנוסע ויכול להביא לכם- מומלץ. יש להם כל הדגמים החדשים, בזול, ולפני שהם מגיעים לארץ....האתר הוא www.dancedirectworld.com ושווה להיכנס גם סתם אם יש לכם פטיש לבגדי ריקוד....(נו ברור
)

Black Star

New member
המלצה חמה

Discount Dance Supply - אתר מדהים, אם לא בשביל לקנות ממנו (הוא ממוקם בארה"ב ומחיר המשלוח עלול לעשות את הקניה לדי לא כדאית...), לפחות בשביל לשטוף את העיניים ולראות מה יש... יש להם פשוט מבחר ענק, והאתר מקצועי ומאוד נעים לעין. תהנו! יעלי

hadarya

New member
אממ אני אישית

קונה בדאנס אין, זו איזו שהיא חנות או רשת שיש לתלמידים מהסטודיו שלי הנחות בה. ובקשר לכתובות, באיזו עיר את גרה?

רקדנית1

New member
אני גרה בראשון

אני מכירה את החנות הזו:) אבל אני מחפשת בגד גוף מיוחד...

רקדנית1

New member
תודה לכולם!!!

חיפשתי את בגד הגוף הזה וצאתי אותו...חחח עכשיו רק צריך לבדוק אם יש אותו בחנויות בארץ...

ballet20

New member
אוי אני רוצה גם כזה

אני ממש מכורה לבגדי ריקוד, זה הרבה יותר כיף לקנות מבגדים רגילים.כל המשכורת שלי הולכת על שיעורי ריקוד ובגדים...ווי ווי....

ballet20

New member
אוי אני רוצה גם כזה

אני ממש מכורה לבגדי ריקוד, זה הרבה יותר כיף לקנות מבגדים רגילים.כל המשכורת שלי הולכת על שיעורי ריקוד ובגדים...ווי ווי....

Black Star

New member
אוי הוא פשוט מהמם!

אם את מוצאת אותו, תודיעי לנו איפה, בסדר?

TheBlackFairy

New member
וואי הוא ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

השאלה היא בכלל, האם יש דבר כזה בארץ
.

the mush

New member
האא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לידידה שלי יותר אותו../images/Emo70.gif

אבל הוא קטן עליה
באמת יפה

למעלה