שלום לכולם.. היי, אני שמח להצטרף לצוות כזה נפלא:) קבלו אותי יפה בבקשה [שטיח אדום וכו'..]
פ פסייקו New member 26/5/05 #1 שלום לכולם.. היי, אני שמח להצטרף לצוות כזה נפלא קבלו אותי יפה בבקשה [שטיח אדום וכו'..]
B bar35111 New member 26/5/05 #2 ../images/Emo50.gifבהצלחה!!!!! מוזמן לבקר בחדר החם והרותח של הצט.. סקס... ושם .......... תתפשטטטטטטטטטטטטטטט
../images/Emo50.gifבהצלחה!!!!! מוזמן לבקר בחדר החם והרותח של הצט.. סקס... ושם .......... תתפשטטטטטטטטטטטטטטט
B bar35111 New member 27/5/05 #5 ילד...../images/Emo12.gif מאמי להפך זו ברכה הכי טובה שיש... רק לידיעה.................................. וגם אתה תתפשט אבל זריז.........
ילד...../images/Emo12.gif מאמי להפך זו ברכה הכי טובה שיש... רק לידיעה.................................. וגם אתה תתפשט אבל זריז.........
ה הילד הטוב New member 27/5/05 #6 אני בא לחדר סקס להחזיר שם את כולם בתשובה,תגידי להם להתכונן ב 12. (שאף אחד לא יעמוד כשאני נכנס,אני לא רב ולא בטיח)
אני בא לחדר סקס להחזיר שם את כולם בתשובה,תגידי להם להתכונן ב 12. (שאף אחד לא יעמוד כשאני נכנס,אני לא רב ולא בטיח)
N No-FeaR New member 27/5/05 #7 ברוך הבא אני בטוח שתהנה להיות פה... חוץ מההתחלה שבה אנחנו נעשה לך נוהל "כניסה לתפקיד"
א און 27 New member 27/5/05 #9 כמיים פנים....... כתוב..."כמיים פנים אל הפנים כן לב האדם לאדם". ז"א כמו שאתה מרגיש מול מישהו ככה הוא מרגיש מולך ואפלו שאתה לא רואה אותו... אז קח את זה לתשומת לבך.....כי אם כתבו כזה דבר זה נכתב בשביל צ'אטים.... .........בהצלחה...
כמיים פנים....... כתוב..."כמיים פנים אל הפנים כן לב האדם לאדם". ז"א כמו שאתה מרגיש מול מישהו ככה הוא מרגיש מולך ואפלו שאתה לא רואה אותו... אז קח את זה לתשומת לבך.....כי אם כתבו כזה דבר זה נכתב בשביל צ'אטים.... .........בהצלחה...