שלום לכולם

Miledy

New member
שלום לכולם

גיליתי את הפורום היום די במקרה: הייתי בפורום תאומים ושלישיות (יש לי תאומים בני 3 וקצת) וכיצאתי ממנו פתאום ראיתי משהו "חדש".קראתי עמוד אחרון במשך שעתיים וחצי לא בגלל שאני קוראת לעט אלא כי עשיתי זאת תוך כדי קפיצות למטבח (להכין ארוכת צהריים לילדים למחר), למכונת כביסה ומייבש, חדר ילדים (מדברים מתוך חלום?או שהם זקוקים למשהו?) חשבתי לעצמי: לכתוב או לא את ההודעה הזאת? ואם כן, איך? איך לבטא במילים את ההרגשה הנוראית של בת יחידה שכל חייה שמעה שהיא "שמש שלנו,חיים שלנו ניתן בשבילך, לא נוכל לגור רחוק ממך, לא נוכל להיות מבלי לראות אותך" וכד' ופתאום גילתה שכל זה מילים בלבד וברגעים שאני ממש זקוקה לאימא שלי-היא לא שם. אבי ז"ל נפטר לפני כמה שנים. אני היתי זאת שיזמתי שיחות עם אימא שהיא בהיותה אישה צעירה (50 וקצת) צריכה להמשיך לחיות וצריכה לחשוב על בן זוג חדש. אני ארגנתי לה כמה פגישות דרך אינטרנט.סוף סוף היא הכירה מישהו דרך העיתון. הם ביחד מאוגוסט שנה שעברה. הוא גרוש, התגרש לפני המון שנים ואף פעם לא היה לו קשר וב לא עם בת זוג ולא עם ביתו היחידה שבחו"ל. הכל טוב ויפה למעט דבר אחד: אני וילדים שלי נראים די מיותרים בתמונה.היא כמעט לא באה לבקר ואף מדי פעם נעלמת כשאנו באים לסבתא שלי שהיא אימא שלה. כשיש בעיה ואני ממש זקוקה שהיא תבוא לשמור על ילדים (למשל, בעלי צריך לעשות בדיקה עם נרקוזה, אני צריכה ללכת לאוניברסיטה) אני אף פעם לא בטוחה שהיא תסכים(והיו מקרים!) שלא לדבר על נתינת אפשרות לצאת פעם בשנה ומשהו לבד עם בעלי ליום הולדת של חברים טובים שלנו- לא, יש לה תוכניות משלה. אז נאלצתי להגיד לחברה שלי שביום שישי בעלי יבוא ליום הולדת לבד. והיא יודעת מצוין שמאז שילדים נולדו, אנו יצאנו ביחד לבד 5-6 פעמים (לא נראה לי שאני מכבידה יותר מדי עליה כי מדובר על תקופה של 3 שנים וקצת).סביר למדי שהודעתי יצאה מבולבלת ואולי לא ברורה אך זהו מצב בראש שלי. יהיה מענין לקרוא מה אתם חושבים על זה? סליחה אם יצאה ארוך מדי ותודה למי שהגיע עד כאן

m i t a l y

New member
miledy יקרה, ברוכה הבאה אלינו...

קראתי את מה שכתבת... לא יצא מבולבל כלל, רק דורש מחשבה מעמיקה, אני חושבת, לפני שאייעץ ואתן דעתי... אז, עד אז, שולחת לך
גדול של תמיכה והבנה... ו-
בתקווה ועד שאכתוב את דעתי, יבואו כותבות הפורום ויתנו מעצמן...

triorio

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

תשמעי, נראה לי שמה שאת צריכה זה בייביסיטר! או לחילופין עזרה מבן משפחה אחר, מה עם הצד של בעלך? מה עם אחים? אחיות? את בונה ציפיות ואת התנהלות חייך סביב המחשבה שהיא שם לעזור לך, אז תפסיקי לנהוג כך! פשוט מצאי פתרונות חלופיים לשיפור חייך. אל תתלי בה כל כך הרבה רצונות או בקשות, מתוך מחשבה שהיא מיד תהיה שם. אם את רואה שדיברת איתה ואין עם מי לדבר, על אף נסיונותיך, אז קבלי את העניין כעובדה ותתחילי למצוא לעצמך פתרונות פרקטיים שיקלו עליך, גם מהכיוון היומיומי וגם מהכיוון הנפשי, ברגע שלא תצפי ממנה - פשוט לא תפגעי.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אפשר להבין את התסכול שלך. את בת יחידה שתמיד היתה במרכז חייה של אמך ופתאום אמא מגלה שיש לה חיים משל עצמה. לדעתי אמך נמצאת כעת בתקופת החיזור הראשונה, ולמרות שהיא כבר לא בת עשרים היא חווה את האינטנסיביות הראשונית כמו כל בת עשרה. (תנסי להזכר איך את היית בשלב הראשוני של החיזור). קשה לנו, ילדים בכל גיל, להבין שההורים שלנו הם לא רק הורים אלא גם בני אדם שרוצים לאהוב ולהאהב. את צריכה להיות מרוצה מכך שאמך לא מצפה ממך להיות החברה שלה. תאמיני לי, גם זה עול ההולך ומחמיר עם השנים. אני משוכנעת שאם תהיי נבונה ותתני לה את הזמן שלה היא תחזור ותתקרב אליך. אחרי הכל את בתה היחידה. לגבי ביבי סיטר, גם הורים לא מאוהבים מתקשים, אולי, לשמור על תאומים. זאת בודאי משימה לא קלה גם לצעירים. מיצאי לך ביבי סיטר רצינית ואחראית ושמרי על קשר טוב עם אמך. אני משוכנעת שרק תרוויחי מכך, וגם אמא שלך תעריך את הבנתך. בהצלחה לבעלך בטיפול.

למעלה