היי, אתה מהוותיקים! Willkommen :)
M Musta Susi New member 17/5/05 #34 ../images/Emo45.gif מלפני 50 עמודים שייבדה לחיים ארוכים הפורום הזה
M McBlack New member 17/5/05 #38 הוא בטח התכוון לייוודע...פחחח../images/Emo11.gif מוסטאפה, תבדוק את עצמך בבבילון לפני שאתה שולח הודעות תראה: נבדה (פ') הומצא מהלב, סופר ללא כל יסוד אמיתי, לא היה ולא נברא, נמצץ מהאצבע, נמצא בדוי, פוברק
הוא בטח התכוון לייוודע...פחחח../images/Emo11.gif מוסטאפה, תבדוק את עצמך בבבילון לפני שאתה שולח הודעות תראה: נבדה (פ') הומצא מהלב, סופר ללא כל יסוד אמיתי, לא היה ולא נברא, נמצץ מהאצבע, נמצא בדוי, פוברק
מ מטאליקהזהרקקרח New member 17/5/05 #43 "שיבדל לחיים ארוכים" זה ביטוי כזה, אם אני לא טועה, שיהיו לו חיים ארוכים, לא כמו לשאר (יבדל) חחח קצת אכזרי...
"שיבדל לחיים ארוכים" זה ביטוי כזה, אם אני לא טועה, שיהיו לו חיים ארוכים, לא כמו לשאר (יבדל) חחח קצת אכזרי...
M Musta Susi New member 17/5/05 #46 ../images/Emo45.gifלזה התכוונתי../images/Emo13.gif נשמטה לי ל' משום מה...
M McBlack New member 18/5/05 #48 חחחחחחחחחחחחחחחחח קבלו משהו../images/Emo26.gif (בבילון) ייבדל לחיים ארוכים יבדל"א, עד מאה ועשרים, שליט"א (עוד פעם בבילון) שליט"א (ר"ת) שיחיה לאורך ימים טובים אמן, שייבדל לימים טובים וארוכים, ברכה לרבנים WTF?!?!?!?! טוב בואו נעצור את השירשור הוא י מדי...
חחחחחחחחחחחחחחחחח קבלו משהו../images/Emo26.gif (בבילון) ייבדל לחיים ארוכים יבדל"א, עד מאה ועשרים, שליט"א (עוד פעם בבילון) שליט"א (ר"ת) שיחיה לאורך ימים טובים אמן, שייבדל לימים טובים וארוכים, ברכה לרבנים WTF?!?!?!?! טוב בואו נעצור את השירשור הוא י מדי...
M Musta Susi New member 17/5/05 #42 ../images/Emo70.gifMcMusta את יכולה אולי לשלוח את התמונה מהמילון?
M McBlack New member 18/5/05 #51 מוסטאפה, אתה מוזמן לקרוא לי פשוט מק מק מוסטה נקרא (במקום: נשמע/נראה) שילוב של ערבי עם אמריקאי... זה כמו מכה קולה או ארה"ב הסעודית ((C) למישהו...נדמה לי שלג'סטול)
מוסטאפה, אתה מוזמן לקרוא לי פשוט מק מק מוסטה נקרא (במקום: נשמע/נראה) שילוב של ערבי עם אמריקאי... זה כמו מכה קולה או ארה"ב הסעודית ((C) למישהו...נדמה לי שלג'סטול)
M McBlack New member 20/5/05 #59 אניודעת שככה הוא קורא לעצמו... יש לו קטעים כאלה לפעמים. פשוט תזרמי עם מוסטאפה...