שלום לכולם......

שלום לכולם......

וואווו לא כתבתי פה המון זן אבל נכנסת לבקר. אני מקווה שיש חלק שעדיין זוכרים אותי.. אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי אחי הקטן אדיר, כידוע נכנסתי לפה בעבר בגלל אחי אלי שיש לו אפילפסיחה ופיגור שכלי, ושבוע שעבר הוא היה שנה במעון. אז ככה אחי אדיר התחיל לקפוץ ולהיבהל מכל דבר קטן, זה מתבטא בהרמת ידיים ולקיתם לאחור ביחד עם הגוף, ומין השמעת קול שכאילו הוא לוקח את כל האויר פנימה ונחנק. זה מזכיר לי את אחד ההתקפים שיש גם לאלי ואני מאוד מאוד חוששת, אנחנו מחכים לתור של הE.E.G בשבילו, הוא עשה בעבר בדיקה כזו ובינתיים היא לא הראתה דבר ואני יודעת שהבדיקות האילו לא בדיוק מגלים אם יש אפילפסיה או לו. אני אשמח לשמוע ממכם. ובינתיים לילה טוב

חייםלוי

Member
מנהל
שלום סיגל באמת מזמן לא היית פה

מה שלום אלי? אין לי מושג מה פשר התופעות שאת מתארת לגבי אדיר אבל אני לא רופא. אני מקווה שיהיה בסדר

S E M 151

New member
אהלן סיגל!!!../images/Emo24.gif

קודם כל מה שלומך? חסרת לי. סיגל אני לא יודעת להגיד לך כלום לגבי זה, אבל זה מזכיר לי את נועה הבת שלי כשהיא הייתה בערך בת חמש שש, ועד לגיל שמונה בערך. גם היא נבהלת בקלות ומכל רעש הכי קטן, השינה שלה מאוד קלה, אם מדליקים אור בחדר היא פוקחת עיניים, וזה תמיד היה ככה איתה. נכנסים בלי להדליק אור על קצות האצבעות היא שוב פוקחת עיניים מסתכלת וחוזרת לישון. בזמנו כדי להתגבר על הבהלה שלה מרעשים, קודם כל השתדלנו לא להפתיע אותה עם רעשים מיותרים, כלומר להזהיר מראש, אם מפעילים מכשיר חשמלי כלשהוא, מיקסר, מקדחה וכל דבר, הזהרה. בהתחלה היא הייתה מתרחקת, הולכת לחדר, שמה ידיים על האוזניים וכו' ולגבי רעשים שלא היו בשליטה שלנו, אחרי הרגעה, הסבר, מה היה הרעש ואפילו יוצאים להסתכל, בין אם טרקטור עבר, או אם ציפור החליטה פתאום לנפנף חזק בכנפיים. ולאט לאט זה עבר ונגמר, (אם כי עדיין אסור להבהיל אותה!). המשך יום טוב.

תודה רבה...

חיים וסימה
זה קרה לו גם מס' פעמים בבית ספר, והמורה דיווחה לי והיא בעצמה שאלה אותי מה קרה לאדיר, כי לאחר המקרה היו כמה שניות שהוא כלל לא הגיב והיא נבהלה קצת. מקווה באמת שהכל יהיה בסדר. אלי ברוך השם מרגיש בסדר, הוא מאוזן וההתקפים פחתו לו, אני לא מאמינה איך הזמן טס עברה שנה מאז שנכנס לדיור חוץ ביתי. שוב תודה והמשך יום טוב לכולם

למעלה