חחחח הילולה שלחה לי קישור להודעה הזאת... אתן ממש חמודות....
T t0mi New member 7/5/05 #23 לא יודעת... בכל מקרה אם עכשיו אני חוזרת למשהו זה לספר ערבית שאני צריכה ללמוד
I i love skat New member 7/5/05 #24 אה תומייי-חזרת!../images/Emo13.gif תחזרי את רואה שכולם מחפשים אותך פה!
ח חייכנית מקסימה New member 7/5/05 #27 אמ תומי? את רוצה לחזור- תחזרי. לא רוצה- לא צריך. חבל אבל אני לא מתכוונת להתחנן. אני מכירה את זה כבר מפורום מיכאלה, והיה לי מספיק. אני אשמח אם תחזרי, אבל אני לא מתכוונת להתחנן לפניך. אם את רוצה צומי, זה לא המקום, יש קומונה מיוחדת לזה.
אמ תומי? את רוצה לחזור- תחזרי. לא רוצה- לא צריך. חבל אבל אני לא מתכוונת להתחנן. אני מכירה את זה כבר מפורום מיכאלה, והיה לי מספיק. אני אשמח אם תחזרי, אבל אני לא מתכוונת להתחנן לפניך. אם את רוצה צומי, זה לא המקום, יש קומונה מיוחדת לזה.
B benja el perfecto1 New member 8/5/05 #30 מה הקשר לצומי?! תומי לא רוצה צומי! היא עזבה בגלל מה שהיא הרגישה פה!! וזה ממששש לא צומייי
D Danielushhhh New member 8/5/05 #29 אני לא מבינה בגלל הודעה אחת שלא הגיבו לך את מחליטה לעזוב? בזמן שלא הרבה היו כאן ורובם היו בטיולים לא כולם הבינו וגם לא כולם ראו את ההודעה אז יאללה מה הבעיה?!
אני לא מבינה בגלל הודעה אחת שלא הגיבו לך את מחליטה לעזוב? בזמן שלא הרבה היו כאן ורובם היו בטיולים לא כולם הבינו וגם לא כולם ראו את ההודעה אז יאללה מה הבעיה?!
T t0mi New member 8/5/05 #34 מה קרה?? עשיתי או אמרתי לך משהו? למה כולם נטפלים אליי???? כנראה זאת הייתה טעות לכתוב פה
I i love skat New member 9/5/05 #37 אבל באמת תומי..אנחנו רוצים לדעת.. למה באמת עזבת.. חח תשפכי..בטח יש סיבה מוצדקת לצעד כזה..TELL ME..
D Danielushhhh New member 9/5/05 #39 לא עשית ואמרת כלום לא באתי בכוונה של לפגוע מצטערת פשוט אני לא מבינה למה עזבת
T t0mi New member 9/5/05 #40 תביני אני לא רוצה לפרסם את זה כאן בפורום...אם תרצי לדעת תשלחי אליי מסר טוב?