שלום לכולם!

דניאל2288

New member
שלום לכולם!

טוב אז ככה...אני בן 17 מערד (צפון הנגב)...יש לי שורשים רוסים נורדים ושורשים רוסים מדרום אסיה...אמנם לא רואים עליי כי אני גם ממוצא איראני, אז אני די שחום.. רק רציתי לכתוב שלמרות שיש גזענות בארץ, העלייה הרוסית (ברובה) היא אחלה עלייה, התרבות האירופאית שהם הביאו איתם לארץ משמחת אותי ושהאנשים שכותבים פה בפורום, לא צריכים לקחת ברצינות כל מה שאנשים בארץ אומרים לגבי העלייה הרוסית... ורציתי לשתף אתכם בעוד משהו- לאחרונה גדלות מספר התקריות האנטישמיות בארץ, ואכן רובן נעשות על ידי יוצאים מחבר העמים שהוריהם אינם יהודים שלמים. תסכימו איתי שהעניין מזעזע, כי בכל זאת- זוהי מדינה יהודית והשואה שקרתה לעם שלנו אסור שתחזור. לכן, אם אתם יודעים על משהו כזה, מיקרה אנטישמי, שינאת יהודים וכדומה-- דווחו מייד ותילחמו בזה!! בחיבה...

the freaky girl

New member
../images/Emo24.gif

נחמד שאתה "בעדנו"...

E K O

New member
../images/Emo45.gif בדרך כלל

מתעלמים אבל כשהשנאה מגיעה לרמות לא רציונאליות מגיבים, למרות שאין טעם בכך [במקרה של הפורום] =]

Drunk Bullet

New member
דבר ראשון- לא קשור לנושא

דבר שני - שבטים ויקינגים שלטו רק באיזור הבלטי, בשאר האיזורים הם נעזרו בשבטים מקומיים, שתחילה נדרשו לשלם על הזכות לשלוט, אבל אח"כ הדפו את הויקינגים חזרה לסקנדינביה, השבטים הם: צ'ודים, סלאבים, מריאנים וקריביקיים. השם "רוסיה" הומצא ע"י איבן פאדלן, אחד מנציגי השליט הערבי מאיזור עירק, והוא השתמש בשם הזה כדי לכנות שבטים נודדים שראה (ואלה יכלו להיות גם 4 השבטים ששלטו באיזור, ולא הויקינגים).

GallaxY

New member
לגביי מה שאמרת אתה צודק...

אבל אתה יודע כמה הערות גזעניות יש כלפי הרוסים? יש הרבה אנשים שהם כופים כפייה דתית, ומסיתים אנשים נגד העליה הרוסית... ואין להם שום היגיון ד"א, שכן מי שהקים את הארץ הזאת ועבד את האדמה הזאת היו בעצם העליות 1,2,3 שברובן באות מרוסיה... כל הבן גוריון, ז'בוטינסקי... כולם רוסים... ולכן זה מעצבן אותי החוסר כבוד שיש כלפי רוסים והסטיגמות שמדביקים להם.

דניאל2288

New member
אני חושב בדיוק כמוכם!

אני מודע לעובדה שהרוסים הם אילו שהקימו את הארץ (גם סבא שלי היה אחד מאלה)...וזה נכון שיש כפייה דתית והסתה (עם ת' או ט'??)..בכל מיקרה, כל אחד יודע מה הוא עשה למען המדינה וכל אחד צריך לכבד את הדעות של השני ולהתחשב בתרבות של השני...זה לפי דעתי לפחות... ורוסי נורדי זה מהצפון, מה שניקרא "הרוסים הלבנים"...אני בטוח שחלקכם שמע על זה...לא?

Ivan Ivanov

New member
בלרוס?

זאת רוסיה הלבנה. אבל אין פה קשר לנורדים... במדינה הזאת גובלת בפולין.

Drunk Bullet

New member
נורדים זה עמי סקנדינביה

ובלרוס בכלל לא בצפון, היא גובלת בדרום מערב רוסיה.

Angel lips

New member
הגזענות לעתי לא רק כלפיי הרוסים

המדינה שלנו מורכבת מהמון מוצאים וכל מוצא חושב שהוא "הגזע העליון" ומתנשא על אחרים... ניראה לי כל אדם בארץ מכל מוצא נתקל בגזענות...

FiShA

New member
חןןןןןן ברוכה השבה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo25.gif

למעלה