שלום לכולם

MyAstaLavista

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני בן 42 נשוי עם ילדים יש לי הפרעות קשב שאובחנו בילדות מספר שנים קיבלתי רטלין והתרופה עשתה לי רק טוב הרגשתי שאני יכול ללמוד ולהיות כמו כולם השנים עברו והיום אני מרגיש שיש לי בעיות ריכוז שממש מפריעות לי לתפקד אני עובד ועושה הכל רגיל רק לאט מאוד וכל דבר נבדק שלוש פעמים כדי למנוע שגיעות קראתי בפורום על מבוגרים שמשתמשים ברטלין לא על בסיס קבוע המצב הזה ממש מתאים לי יש לי ימים טובים ויש ימים שאני ממש לא מתפקד מאוד חבל לי על הימים המבוזבזים השאלה שלי האם יש בינכם אנשים בגיל שלי שמשתמשים בתרופה ואיך זה משפיע על התפקוד היומי שלכם אני מפחד שזה יכניס אותי לנמנום כיוון שאני זוכר את הנמנום הזה מהילדות מודה לכם מראש החיים הטובים............

MORRLI111

New member
השפעת התרופה

שלום לך אני משתמשת בריטלין כבר חודש בערך וגילי 38 ואני לוקחת את התרופה כל יום בצוהרים ופעמים ביום בחופשים של הילדים כי ילדתי הקטנה כמוני בעלת הפרעת קשב וצריך הרבה סבלנות מה שלא היה לפני לקיחת התרופה ועכשיו הבית יחסית שקט כי לא שתים צועקות ורבות אלא לי יש סבלנות להתקפי הזעם שאין הכנה פיזית ונפשית עליהן וחוץ מקצת דפיקות לב קצת מואצות בזמן לקיחת התרופה בשעתים הראשונות אין לי שום תופעות לוואי בהצלחה מור

05 מיכל

New member
אובחנת בילדות? בר מזל!

שלום לך, אני בת 46, ומשתמשת ברטלין יום יום. בהתחלה לקחתי רק לפי הצורך, כלומר לפי סוג המשימות. אבל לאחרונה חלו שני שינויים; האחד הוא שלאחרונה קורה לי שאחרי הפסקות אני צריכה לעבור שוב את תופעות הלוואי של הסתגלות, לכן אני מעדיפה להימנע מהפסקות. השני הוא שינוי במינון, שמצאתי שעוזר לי בכל הפעילויות, לא רק בפעילות עיונית, ולכן אני מפיקה תועלת מהרטלין ממש יום יום. ולגבי תופעת הנמנום שהזכרת, בד"כ תיקון של המינון פותר את זה. מה שכן - חשוב לפנות אל רופא שבאמת מבין בזה, כי האחרים יכולים ממש לבלבל לך את המוח סתם. ואתה מוזמן לבקר גם בפורום תמיכה למבוגרים ADHD.

MyAstaLavista

New member
תודה

תודה על התשובות החיים הטובים שלי

למעלה