שלום לכולם!

Princess223

New member
שלום לכולם!

אני עושה סקר בתור עבודה לבית הספר, הסקר במקור הוא באנגלית אבל תירגמתי לעיברית לשם הנוחות, אשמח אם תענו לי! * התשובות צריכות להיתייחסז לחיי המשפחה בלבד. * אם הוריך גרושים ואין לך בעיה לספר זאת, ציין זאת בבקשה. * אל תפחדו לענו תשובות רגילות ונפוצות כמו- " בימי הולדת אנו חוגגים לבן המשפחה ואוכלים עוגה", תשובות שכאלה חשובות לסיכום הכללי של הסקר. * גם אם אחד המנהגים המיוחדים של משפחתכם הוא למשל להרים בן משפחה על כיסא לא משנה בן כמה הוא רישמו גם זאת. 1. מה אתם עושים בדרך כלל בימי שבת עם המשפחה? (תוכלו לתת דוגמאות לבילויים עם בני משפחתכם ומקומות אליהם אתם הולכים- רק בימי שבת). 2. כמה פעמים בשבוע אתם עושים משהו מיוחד עם המשפחה? ( ארוחה, יציאה לבילוי וכדומה). 3. האם יש לכם פעילויות שונות שאתם עושים רק עם המשפחה? משחק יחודי? מנהג יחודי בחג מסוים? 4. מה אתם עושים יחד בחופשות? 5. מה אתם עושים ביחד בימי הולדת? 6. כמה זמן אתם מבלים יחד ביום? בשבוע? האם אלו פעילויות מיוחדות לרוב או סתם ישיבה מול הטלוויזיה בסלון המשפחתי? אשמח אם תענו! :)

TheDruid

New member
תשובות

1. מה אתם עושים בדרך כלל בימי שבת עם המשפחה? (תוכלו לתת דוגמאות לבילויים עם בני משפחתכם ומקומות אליהם אתם הולכים- רק בימי שבת). בדרך כלל אני ואחותי הגדולה משחקים שש-בש ככה בצהריים סתם בשביל הכיף , לפעמים על האש כל המשפחה או בגינה או בפארק כלשהו. 2. כמה פעמים בשבוע אתם עושים משהו מיוחד עם המשפחה? ( ארוחה, יציאה לבילוי וכדומה). בדרך כלל אנחנו יוצאים למקומות מיוחדים כמו מסעדה או בילוי משפחתי כלשהו בארועים מיוחדים, ארוחות צהריים משותפות בבית מתנהלות בדרך כלל שכולם נמצאים. 3. האם יש לכם פעילויות שונות שאתם עושים רק עם המשפחה? משחק יחודי? מנהג יחודי בחג מסוים? לא ממש. 4. מה אתם עושים יחד בחופשות? חו"ל , צימרים בארץ , מלון , מזמינים אורחים לבית לברביקיו.. 5. מה אתם עושים ביחד בימי הולדת? קונים או מכינים עוגה טעימה ופשוט מזמינים חברים , משפחה קרובה , שכנים וכאלה לחגוג עם חתן "המצווה" 6. כמה זמן אתם מבלים יחד ביום? בשבוע? האם אלו פעילויות מיוחדות לרוב או סתם ישיבה מול הטלוויזיה בסלון המשפחתי? לפעמים יושבים מדברים ולפעמים סתם יושבים לבד..פרטיות זה דבר בריא.

crysania

New member
תשובה

1. כלום.. אני גוערת על כולם שהם מרעישים וצופה בטלוויזיה או נמצאת במחשב כל היום... כלום מיוחד. 2. אףפעם 3. אה.. לא. 4. אבא במחשב או עם הטלוויזיה, אח שלי הולך לסבא וסבתא כדי לשחק עם בת דודה שלי (הוא בן 4 ) ואמא רק מסדרת. אני תמיד מתווכחת עם אבא על המחשב וכאלה. אה! ואני גם צועקת עליהם שהם צריכים ללכת לעבודה ושבחופש אמורים לנוח והם רק מפריעים.. 5. אוכלים ונותנים מתנות... 6. אה... אנחנו כל הזמן יושבים מול הטלוויזיה בסלון, זה לא מיוחד מדי...
אוף, עכשיו הבנתי שאין לי משפחה מיוחדת בכלל....):

למעלה