שלום לכולם!

זילבר2

New member
שלום לכולם!

מה נשמע? אני חדש בפורום הזה....קוראים לי בעז ואני בן 15 מירושלים. אני רק רוצה להגיד שאני ממש אוהב מוזיקת פ'אנק ואני מושפע ממנה... ואני רוצה להשמיע לכם קטע שלי ושל הלהקה שלי...שהוא די פ'אנקי כזה.. אנחנו ביעקרון מנגנים משו באמצע בין פ'אנק לרוק לג'אז ולפיוז'ן.. אז תשמעו ותתנו תגובות... ד"א אני המתופף שם.

gushi

New member
היי!

היי בועז זה המתופף מהלהקה לפניכם בפרויקט... וואלה יצא סבבה לגמרי.. תמשיכו עם העבודה הטובה! על תיאום אתם עוד צריכים לעבוד אבל זה קטע עם גרוב נחמד לאללה. תן סיבוב על הבוזין

thefword

New member
מגניב+

אחי אתם נמשעים ממש מגניב. אבל ותמיד יש אבל אז אל תכעס... יש כמה הערות: - הפתיחה מגניבה אבל הגיטריסט צריך לעשות קצת יותר mute בפריטה כדי שיהיה קצת יותר פאנקי. - בסוף הסולו תופים המעבר לא היה חלק במיוחד. ועוד הערה קטנה לגיטריסט אני גם מנגן על גיטרה ואני יכול להגיד שהסולו ממש מגניב ומאוד בסגנון אבל (ואני גם תמיד אומר את זה לעצמי) לא צריך לקפוץ מעל הפופיק אומנם הגיטריסט יכול לקפוץ מאוד גבוהה עם היכולות שלו אבל סולו שהוא בגבול היכולת נשמע הרבה יותר טוב מסולו שמנסה לעבור את היכולת ואני מתכוון מבחינת קורדינציה. חוץ מזה הרעיונות ממש מגניבים ויש לכם אחלה סאונד.

זילבר2

New member
חחחח לא כועס אחי!

אני אוהב ביקורת בונה.. אם אתם רוצים הקלטנו עוד 3 קטעים חדשים אתמול..

זילבר2

New member
אמממ תחכו טיפה..

הטעינה קצת ארוכה משום מה...זה בסוף ייכנס לכם!

SlyStone

New member
../images/Emo13.gif

הקטע הראשון- Track 4 ירד והוא גם סבבה... קצת ג'אזי מדי בשבילי, ז"א לא ממש הסגנון שלי, אבל הוא טוב... שני הקטעים האחרים לא יורדים.. לא יודע אם זו בעיה אצלי או באתר, אבל הם לא יורדים... אני אמשיך לנסות.

thefword

New member
ביקשת קיבלת

אוקי רק הטרק הראשון והשלישי עלו והם נשמעו אותו דבר אני חושב כדי לך לבדוק את זה. ככה אז אני יתיחס לטרק מס 1: הגיטרה הרבה פעמים נשמעת כאילו היא קצת מעבדת את עצמה בפריטות יכול להיות שהפריטה צפופה מדי חוץ מזה כבר אמרתי גם בפעם הקודמת כדי להוסיף קצת mute בשביל הרגשה פאנקית כי הפריטה היא מאוד "מסביב למדורה". יש כמה קטעים בשיר שזה נשמע ממש כאילו אתם מאבדים את עצמכם (גיטרה וסקסופון או קלרינט לא זהיתי עם זה אלט או קלרינט בכל אופן) אבל יכול להיות שזה גם התופים גורמים לזה. לגבי סאונד ההקלטה הקורוס של הגיטרה קצת בוטה מדי לטעמי והוא לא כל כך מתאים לליווי. הסאונד של הסקסופון מאוד יבש אולי כדי להוסיף לו קצת ריורב. צריך להגביר קצת את הבס. ועוד לגבי הבס הפאנק/ג'אז/פיוזן שלפי מה שהבנתי לשם אתם חותרים אולי כדי לעשות את הבס קצת יותר דומיננטי אני בטוח שאתם מכירים את ג'קו, עכשיו אני לא אומר תעשו שירים שמיועדים לבס רק תוסיפיו סלאפים תוסיפו קטעי מעבר של בס, בשני השירים ששמעתי היו מין בריקים כאלו אז אתם יכולים לעשות בריקים לבס. לגבי הסקסופון עוד פעם הנגנ/ית צריכים לנגן (לפחות בפתיחה) עם יותר ביטחון זה נשמע מאוד מהסס. זהו לפי דעתי. חוץ מזה הקטע עם פול פוטנצייל יש לכם המון כישרון בכתיבה העיבוד צריך קצת ליטוש אבל אני בטוח שעוד מעט נוכל לשמוע אותכם גם live באחד המועדונים שקרובים לבית שלי.

mosesg

New member
קבלו לינקים שעובדים

העלתי מחדש ועכשיו הלינקים עובדים.. אה אני הגיטריסט. תקשיבו בבקשה ותביעו את דעתכם

נייייייייייייייייייייס!

נכון שתמיד יש מה לשפר, אבל בלי קשר - זה קטע מגניב לגמרי. כל הכבוד.

למעלה