שלום לכולם!

שלום לכולם!

תמונות חדשות של גלי וחברות מאחורי הקלעים של ההופעה של לאה שבת.. תהנו!

בבקשה!!!

אני תמיד למען הפורום ופיתוחו ולמענכם..
ד"א מישהו היה אתמול בהופעה של ריקי גל והראל סקעת (שבמקרה מיוצגים שניהם ע"י אסף) ברידינג באירוע של "הוט"? ריקי גל נתנה הוראות בימוי באמצע ההופעה..

שרית7

New member
אה זה היה אתמול? חבל שפספסתי

נורא התחשק לי דווקא לראות. מילא. צה אתה רציני? היא נתנה הוראות בימוי לפני הקהל? היא לגמרי לא שפויה האשה הזו. יש לה שיגעון גדלות. אבל היא זמרת מצויינת. ובאשר אליך טוב לראות את זיו פניך באתר. ונשמח שתבקר פה לעיתים קרובות

עוד מעט יהיה לי זמן..

יש לי "רק" עוד שני מבחנים, שני מגנים ושתי בגרויות.. ואז אני חופשי! עד יא'...

שרית7

New member
לא כייף ללמוד למבחנים אבל ללמוד זה

סיפור אחר. אם זה היה תלוי בי הייתי לומדת כל החיים.

שרית7

New member
אני תמיד אומרת שלו הייתי זוכה בלוטו

הייתי מקדישה את חיי לשלושה דברים עיקריים: 1 הצלת בע"ח (לא שהיום אני לא מצילה, אבל עם כסף הייתי מקימה בתי מכסה ממוזגים בחקי ומחוממים בחורף עם תנאים מעולים בכל עיר ועיר, הייתי מגיעה לוטרינרים הכי טובים, ועם כסף את יכולה להגיע לכל העולם - הייתי מגייסת את כל הסלברטאיים בארץ ובחו"ל (ויש המון) למסע יחסי ציבור לאימוץ חיות. 2. לימודים (ויש המון אבל ממש המון תחומים שמעניינים אותי, וךא ניתן ללמוד את הכל הן מטעמי זמן והן מטעמי תקציב. 3. טיולים סביב העולם. חלומות חלומות.... גם היום אני עושה את כל אלה אבל עדיין לא מספיק כמו שהייתי רוצה. הייתי מעדיפה שאלה יהיו ה- חיים ולא רק חלק מהם.

Koala Girl

New member
ככה זה שיש סאונד דפוק../images/Emo3.gif

וגם התאורה הייתה על הפנים
ותודה על התמונות

עודד תודה על התמונות!

גלי נראתה חבל"ז באותה הופעה שתראה ככה גם בהופעות שלה(לא שבהופעות שלה היא נראית פחות טוב, אז נמאס משחור ואדום...
)

למעלה