שלום לכולם,

triptipon

New member
שלום לכולם,

קראתי את העמוד הראשון של הפורום,ראיתי כמה הודעות של אנשים שכואב להם...כואב כמו שלי כואב(למרות שכאב לא ניתן למדידה) אני חילוני לא שומר שבת וכאלה,אבל מאמין באלוהים מאמין מאוד. מישהו פה בפורום ציטט משפט מהתורה שיש איסור על משכב זכר וגם משהו עם "מות יומת..." ת'אמת מפריע לי שבתנ''ך זה לא מקובל{מיןהסתם...},התנ''ך אומנם לא תחליף לאלוהים,אבל איך אני באמת יכול לדעת מה אלוהים חושב עליי? אני מסוגל לקיים יחסי מין עם בנות אבל אני צריך להיות מאוד מרוכז בכדאי להצליח ככה שלהביא ילד לעולם בעזרת השם אני יודע שאני אצליח, יתרה מזאת אני מאוהב בבחורה, אבל המשיכה המינית שלי לגברים חזקה מאוד. הרבה אומרים שהקדוש ברוך הוא אוהב את כולם, והיותנו הומאים נתונה למבחן אם נוכל לשנות זאת או לא...מי שבאמת נולד עם נטיות מיניות יודע שזה משימה בלתי אפשרית וכי אי אפשר לעשות ולו תו אחד לשינוי אותה זהות. אם כל הצניעות אני אדם טוב שאוהב לעזור ולתת למי שאין, אני תורם כשיש לי כסף לאנשים שלהם אין, אני יודע לשמור סוד ולעודד אדם הנמצא במצוקה בין אם הוא חבר מכר או סתם מישהו שרוצה שאני אעזור לו. אבל ....אני חושש שכל זה לא מספיק בשביל אלוהים, שהכל תפל ושולי בגלל שהעיקר הוא זה שאני הומו. אני לא רוצה לבאס כאן אף אחד אבל אני מרגיש נטל גדול שאני מאמין שילווה אותי עד יומי האחרון, מדוע אני כזה
על מה אני משלם
מהשורש אני אדם טוב וטוב מאוד, אך לפעמים אני עושה מעשים טובים מתוך אינטרס של "להתנקות" בפני השם, שמקומי בגיהנום יהיה פחות קשה ונורא כותב את ההודעה הזאת ובוכה .... בוכה כי רוצה להיות שונה, כי חושב שלאהוב מינית את בני מינך זה דבר שלילי המפריע לאורח חיים בריא. מאחל לכם חג שמח.

BabyBoy1

New member
הודעה ממש מרגשת...

לא הבנתי דבר אחד,אתה כל כך אדם טוב, עוזר לאנשים, נותן צדקה וכו'... למה אתה חושב שהעיקר זה העובדה שאתה הומו? בזה שאתה שוכב עם גברים אתה הזקת למישהו? לא! ובכלל, זה ידוע שמצוות בין אדם לחברו יותר גדולות ממצוות בין אדם למקום. אז אני חושב שאתה בהחלט יכול להרגיש טוב עם עצמך! ולדעתי אם תמצא מישהי שממש תאהב, אולי גם תסתפק רק במין איתה ולא עם גברים. בכל אופו שיהיה המון בהצלחה וחג שמח

יודיX3

New member
באמת מרגש

אני שמח שבסדרי העדיפויות שלך אתה דבר ראשון ומעל הכל בן אדם - וזה הכי חשוב. בהצלחה!!

למעלה