שלום לכולם....

מה קשור? דווקא זה אומר תהפך!

אחרת הוא היה בורא עוד אדם...
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר במשפט האחרון... נ.ב. אל תנסה לפענח את התנ"ך לפי זווית הראייה שלך ואיך שתה רוצה שזה יהיה..

קין עם מי התחתן?

אמממ אולי תגיד לי אתה, ואז אני אברר...
וחוץ מזה, מה הקשר? גם בתורה רשום על משכבי זכר, זה אומר שזה מה שבשם רוצה? דווקא להפךך!! הוא קבע להם עונש מוות!

3ba5bun

New member
כל מה שאענה עכשיו שנוי במחלוקת

גם ע"י גדולי הפרשנים...עם אחותו קין התחתן ובגללה הרג את הבל.זרע קין נספה במבול והוא נרצח ע"י נכדו.

מה?../images/Emo122.gif

חוששני שהמצות דפקוך תמוח... קין בכלל הרג את הבל, משום שהוא קינא שהשם קיבל את מינחתו (של הבל), אז מה זה הסלט הזה שאתה עושה פה...? ואיך זה מצדיק את זה שאתה "הומו" רק השם יודע.. טוב, אין בי כוונה חהתווכח איתך, אני רק מקווה שתזכה להתפללשם שיוציא אותך מזה ושתישא בע"ה אישה ויוולדו לכם בנים\ות צדיקים\ות...
אמן.

3ba5bun

New member
גם שת התחתן עם אחותו.כי כמו

שאמרת הם היו היחידים על פני כדור הארץ.פעם שתלמד על הנושא נדבר על:חסד מול גילוי עריות.אגב- אל תדבר על דברים שאינך יודע לך לרב.

35babun

New member
איזה מזל שאני מול המחשב עכשיו...

ויכול לראות את עיקרי אמונתך... טוב,אז ככה: א.השם הוא אחד-אז למה אצלך הוא מופיע כמספר 2 בסדר המיון? ב.מצוי ומשגיח-ענין של אמונה. ג.אין לו גוף\דמות?יש לו צלם חמודה.אני בצלמו. ד. הוא קדמון-נכון,גם התנינים הגדולים,ביום החמישי,בני ברית של תיהמת (חושך על פני תהום). ה.עבודה לזולתו-נכון,אבל זה רק בכונה ליהודים. ו.יודע מחשבות-יש לו תקשורת עם כל חי ע"פ כדור הארץ. ז.לא רק נבואת משה אמת (תלוי לאיזה זרם את משתיכת). ח.אדון נביאים-הוא אדון כל,גם שלהם. ט.תורה משמים? תורה ממנו. י.תורה משתנה? יש לה לפחות 70 פנים.טוב שחשבו על זה לפניך. יא.רשעים וצדיקים-שכר ועונש-צדיק ורע לו,רשע וטוב לו? יב.מלך משיח-למה? ביום שאת וכולנו נלמד לקבל ולאהוב אחד את השני,לא נצטרך משיח. יג.תחית המתים-זה יחזקאל לא?גם זה אמת?(ז). פעם אולי אני אספר לך ולכולם את עיקרי אמונתי, בינתים תחשבי על מה שכתבתי פה. שיהיו לך חיים טובים ויפים.

3ba5bun

New member
אותם זה לשון רבים.עד היום אין

באור חד משמעי למה שהיה שם. לקחו את העם העברי ועשו ממנו יהודי ועדין לא הצליחו למחות דברים קדומים הקשורים בדת העברית.אבל הס מלהזכי

3ba5bun

New member
מכל תריג מצוות את מבססת את

התיאוריה שלך על אחת מהן?למה?כמה מצוות לא קיים אביך או אמך או את בעצמך?)וסליחה על הצגת השאלה( נסתרות דרכי השם ואל לנו האפסים

קיל איל

New member
אממ..השרשור עוד רלבנטי בכלל?

לא בטוח אם אני לא חוזר על משהו שמישהו אחר לא אמר פה מקודם אבל יש לי כמה הערות...לשני הצדדים... כמה פה אמרו שאף אחד מאיתנו לא מקיים את כל המצוות ולכן זה לא כזה נוראי לחטוא במשכב זכר..אני ממש לא מסכים עם זה. יש לכולנו לגיטימציה לחטוא מידי פעם בתואנה של-אף אחד לא מושלם,אבל לוותר על מצווה מראש מאותה הסיבה?זה כבר עניין אחר. אף אחד לא מושלם בעניין של מצוות כי אף אחד לא מצליח לקיים את כולן כל הזמן,אבל אני לא חושב שלמישהו יש זכות פשוט לוותר על אחת מהן לחלוטין מראש. ודבר שני-דווקא מהצד של פרו ורבו אני לא חושב שיש בעיה,כי הרי ברור שלא כל יחסי מין נועדו בשיבל ילדים(יש אפילו הלכה היכנשהו שבני זוג צריכים לקיים יחסי מין בכמות סבירה על מנת לשמור על חיי הנישואין...),והמטרה של הבאת ילדים לעולם לא חייבת להתממש בכל פעם שאנחנו רוצים להביע את אהבתינו למישהו. ולכן-אם זה כל כך מפריע למישהו שהומואים לא ממלאים את יעודם בעולם(ועל היעוד הזה אני לגמרי לא מסכים,אבל שיהיה..),מדוע שלא יאפשרו לנו יותר בקלות להביא ילדים?הרי אם מבחינה חוקית לא היו עושים את חיינו גהנום,רבים וטובים היו מביאים ילדים בדרך זו או אחרת(הפריה מלאכותית,או אפילו בדרך הטבעית..) הרי גם מי שילדיו הם ילדי מבחנה קיים את מצוות פרו ורבו,לא?:) ועוד שאלונת קטנטנה-האם יש מצווה ספציפית עליה עוברים זוג גברים החיים יחסי זוגיות ללא יחסי מין מלאים?כי לא הצלחתי לחשוב על אחת..

35babun

New member
אין. ישנו אסור רק על משגל.

כל אסור אחר היה מכריח את האנשים(גברים כנשים)לחיות לבד,כל אחד בנפרד.

למעלה