שלום לכולם....

שלום לכולם....

אני בתומי נכנסתי לפורום זה, כי חשבתי שפורום "דתיים גאים", משמעו פורום לאנשים שהם גאים בהיותם אנשים דתיים, ולא לדתיים הומואים... וברצוני ללתת לכם את דעתי בנושא (מעניין מישו או לא)... אני בשוק! אני בתמימותי חשבתי שדבר כזה לא קיים... דתיים הומואים? הרי זה אבסורד לגמרי! או שתה הומו או שתה דתי... הרי מן הסתם הומואים מקיימים משכבי זכר, וזה חטא בפני עצמו! אם תם מאמינים בשם ומאמינים שתורתינו היא אמת, ושכתוב בתורה שאסור לקיים משכבי זכר, אז למה אתם הומואים..? כלומר, אניודעת שתם אומרים "אבל ככה אני מרגיש, אני לא נמשך לבנות... ככה השם ברא אותי...", אבל תם לא מבינים שהשם לא רוצה הומואים? הרי הוא ציווה עלינו לקיים את מצוות "פרו ורבוו ומלאו את הארץ". אז איך הוא דורש זאת מאיתנו, אם הוא בורא הומואים? אז התשובה היא... שהוא לא בורא הומואים! אתם לא קולטים שהשם בוחן אתכם? אם אתם הולכים בדיעה של "השם לא רוצה שנהייה הומואים", ואתם בכל זאת מרגישים שתם לא נמשכים לבנות, אז תבקשו ממנו, דברו איתו ותיראו שהשם יעזורכם להתגבר על הדחף לגברים! הוא בוחן אתכם לראות עד כמה אתם מאמינים בו ועומדים בפיתוי של להיות עם גבר, ומי כמוכם יודע שהשם לא בא בוחן אנשים שלא יעמדו במבחן... רק שתדעו שמה שתם עושים זה חטא גדול! מה לעשות, יש מקרים בהם צריך ללכת לפי השכל ולא לפי הלב... ואם במקרה הזה תם תלכו לפי הלב, אז האמונה שלכם בשם לא מספיק חזקה. ותחשבו על זה..

מה רע בשפת הקודש?../images/Emo122.gif../images/Emo8.gif

יום.

New member
תודה

בעקבות המילים החמות שלך אני פתאום מרגישה אחרת תודה לך על שהחזרת אותי למוטב! או שאולי בעצם לא..

בריה

New member
בטח לא תחזרי כדי לשמוע תגובות, אבל

אולי קצת בשבילי וקצת בשביל אחרים. מהדברים שכתבת עולה די ברור שמעולם לא נקרעת (בדגש) בין שני חלקים מהותיים כ"כ בזהות שלך. אני לא מדברת רק על זהות מינית, כאן אני רואה שלא רק שאין לך "בעיה" או "מחלה", אין לך אפילו הירהור בנושא. אני לא כותבת את זה כדי להתנגח, רק ככה אני מרגישה- שאדם שכותב דברים כמו שכתבת כותב אותם ממקום מאוד לא מתבונן בעצמו ו/או מאוד לא יודע להשליך מחוויות מסויימות לחוויות אחרות בחיים שלו. עצוב. מן הסתם יהיה מיותר לנסות להסביר לך את התחושה שכל אחד בפורום הזה מכיר בצורות אלה ואחרות, אולי רק אגיד שלפחות אצלי אין את הדיון הזה כמו שכתבת אותו על "מבחן" שאלוהים בוחן אותי בו. ואם יש תחושה של מבחן אז זה דווקא מהכיוון ההפוך. אלוהים ברא אותי לסבית, או אלוהים גילגל אותי לזהות הלסבית. אלוהים טבע בתוכי אהבה לנשים. באותה מידה הוא טבע בתוכי אהבת עולם אליו. שתי האהבות הללו לא יכולות להפרד מתוכי. הן חלק בלתי נפרד מהתחושה שלי כאדם. אלוהים אוהב אולי ואני אותו. אלוהים אוהב את זוגתי והיא אותו. אני אוהבת אותי והיא אותי. ככה העולם שלי בנוי. מאהבה. לא מעונשים וגיהנומים. לא יודעת. כתבתי מתוך הלב. כולנו מכירים את "רבה אמונתך"- אמונתו בנו. הלב שלי מאמין שאלוהים מאמין בו ובאהבה שלו. אמונה חזקה ואיתנה.

יודיX3

New member
יפה כתבת

ויפה שמצאת את הדרך שלך לשלב בין אהבותיך. הרבה הצלחה

3ba5bun

New member
שלום לך מוכה. ברוך הבא לפורום.

אני לא מתכון לריב אתך או להוכיח אותך,אבל במבחן כבר נחשלנו בבראשית.השם אכן בוחן אך תמיד משאיר ברירה.אל תדבר בשמו כי קטונת וקטונו

3ba5bun

New member
מלהבין ולדעת דרכו.נכון שזה

פרדוקס אבל אם הטבת לקרא את התנ"ך,אין באפשרותך לפספס את הנושא הנ"ל שנזכר שם מתחילתו ועד לתהילים.אין דתי אשר מקיים את כל המצוות.

3ba5bun

New member
מלהבין ולדעת דרכו.נכון שזה

פרדוקס אבל אם הטבת לקרא את התנ"ך,אין באפשרותך לפספס את הנושא הנ"ל שנזכר שם מתחילתו ועד לתהילים.אין דתי אשר מקיים את כל המצוות.

סליחה, אז אתה מנצל את תעובדה שכבר

נכשלנו בבראשית? "אם כבר, אז כבר...?" אז אולי אני אתחיללחלל שבת- אם כבר אז כבר...

נכון שאין צדיק מושלם, כי אם היה, אז

הוא היה מושלם, ואין דבר כזה "מושלם", פרט לקב"ה. אבלהגיד שאני נמשך לבני מיי , כי כך השם ברא אותי, ה טעות! כי השם לא בורא אותנו כך, אחרת לו היה מצווה עלינו "פרו ורבו ומלאו תארץ". טוב, לא באתי להתווכח, כי עם עובדות לא מתווכחים..

3ba5bun

New member
מכל תריג מצוות את מבססת את

התיאוריה שלך על אחת מהן?למה?כמה מצוות לא קיים אביך או אמך או את בעצמך?)וסליחה על הצגת השאלה( נסתרות דרכי השם ואל לנו האפסים

3ba5bun

New member
להסיק מסקנות או לקבוע הלכות

רבניות למניהן, כי רק ה´ רשאי להרוג או לשלול או להעניש את בריאותיו.נכון שהמצוה היא פרו אורבה,אבל רק ה´ ידע שאפשר להתרבות אחרת אז.

im BLACK sheep

New member
זה העניין:

אלוקים ישמור ידידי,להסיק מסקנות ולקבוע הלכות?זהו עניין מאוד ברור גם לפני שכתבה הגברת מה שכתבה.אין מקום לפרשנות אחרת של התנך בנקודה הזו

3ba5bun

New member
ע"פ ה´ אין לקיים כל משגל,אלא אם

זה לצורך פרו ורבו.אני יציר ה´ לא ה´ עצמו לכן קשה לי להתמודד עם הכלים האנושיים שה´ שם אצלי.השאיפה קיימת,אך ארוכה הדרך לשם.

ברור שגם אני חוטאת, והוריי ודודיי

ואחיי... כפי שאמרתי אין צדיק מושלם... אבל הורג אותי שאנשים שנמשכים לבני מינם אומרים "אני הומו\לסבית, כי כך השם ברא אותם", זה לא נכוןבשום פנים ואופן! אחרת השם סותר את עצמו בתורה...

Human Nature

New member
ממילא יש סתירות פנימיות בתורה.

חפשי את ההבדלים בין בראשית א' ובין בראשית ב'...

אין שום סתירות, זה רק נדמה לך...

עובדה שיש לי מקור שמיישב את הסתירות, וזה הגיוני בהחלט... אם תרצה אוכלרשומך אותן..

3ba5bun

New member
בואו נלך לבראשית ליום השישי...

בו נברא האדם ע"י ה´. זכר ונקבה ברא אותם.מכאן לדעתי הגיע זרע ההומוסקסואלי.נלך עוד קצת קדימה- לא טוב היות האדם לבדו.לקח צלע ויצר..

למעלה