שלום לכולם...

דנה1717

New member
שלום לכולם...

אתם לא יודעים אני הייתי באולפנים של אהבה מעבר לפינה בצילומים אל הפרקים האחרונים מירי בוהדנה היתה שם סמי הורי אלון ליטבק לירון(יקי) ומורן גרוס מירי הייתה בחוץ והיא מזה סנובית ואז סמי יצא יו אתם לא יודעים איזה חמוד הוא, הוא מזה זורם הצתלמנו איתו והוא נכנס לאולפנן ואז הוא יצא עוד פעם כדי להחליף בגדים ואז ביקשנו ממנו שהוא יכניס אותנו והוא אמר לנו שניכנס ונבטיח להיות בשקט הלכנו ולא נתנו לנו להיכנס ואז הוא חזה עם אחד מהמפיקים שלו והוא ראה שאנחנו בחוץ ואמר לנו: "מה עדיין לא נכנסתם?" אמרנו לו שלא הסכימו לנו ואז הוא דיבר עם המפיק שלו שיכניס אותנו ואז הוא אמר לנו לבוא איתו... איזה חמוד... ואת הבנות האחרות המפיק לא הכניס לא הכניס ונכנסנו וואי איזה מגניב שם הם עשו סצינות בפאב ואחותי ובת דודה שלי ביקשו להיות ניצבות והבימאית אמרה להם שהם יכולות וראו אותם מזה טוב על הסט... ומירי בוהדנה ומורן גרוס הלכו שם מכות כי מורן קראה למירי השטן בהתגלמותו הם עשו מלחמת פיסטוקים....... מצחיקות......אבל איזה מהממות הם מורן יותר יפה... אבל מירי יותר יפה בתמונות מאשר במציאות... בקיצור היה ממש כיף היינו צריכות ללכת גם למסיבה שלהם של סוף הצילומים אבל בסוף לא הלכנו כי לא היה לנו זמן הראל מויאל... לא היה שום מהפך הוא היה תמיד כוכב!!!

Honey432

New member
כיף לך../images/Emo99.gifואני שמחה שנהנת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אביחי 33

New member
וואי נשמע שנהנית חבל"ז../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

באמת כולם על הסט נחמדים ואוהבים
אוהב מיליון
אביחי

למעלה