שלום לכולם

• פותח הנושא pzu
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

pzu

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
בעלי אדריכל צעיר שסיים בשנה שעברה את לימודי הארכיטקטורה בין הראשונים בכיתתו ואף התמודד עם פרוייקט הגמר שלו בתחרות קרן עזריאלי. הוא בחור מאוד מוכשר ומאוד רוצה להשתלב בתחום. אולי במקרה מישהו כאן מכיר משרד אדריכלים שמחפשים/ מעוניינים להעסיק אדריכל צעיר ומוכשר כמוהו (נכון שאני אשתו אבל הוא באמת מוכשר ולא רק כי אני משוחדת...)

חיפוש עבודה

שלום לכולם
בעלי אדריכל צעיר שסיים בשנה שעברה את לימודי הארכיטקטורה בין הראשונים בכיתתו ואף התמודד עם פרוייקט הגמר שלו בתחרות קרן עזריאלי. הוא בחור מאוד מוכשר ומאוד רוצה להשתלב בתחום. אולי במקרה מישהו כאן מכיר משרד אדריכלים שמחפשים/ מעוניינים להעסיק אדריכל צעיר ומוכשר כמוהו (נכון שאני אשתו אבל הוא באמת מוכשר ולא רק כי אני משוחדת...)
חיפוש עבודה
נכון, באמת לא קל. יש לוח דרושים באתר ARCHIJOB.CO.IL אם יש... זה שם. בהצלחה.

pzu

New member
את האתר הזה אנחנו מכירים וגם מנסים

חיפוש עבודה
את האתר הזה אנחנו מכירים וגם מנסים
אבל חשבתי לנסות גם כאן... אבל תודה בכל אופן

doram44

New member
חיפוש עבודה 2

חיפוש עבודה
חיפוש עבודה 2
תופסת טראמפ... אחרי תקופות עמוסות למדי.. מחפשת עבודה נוספת בהוראה לשנה הבאה.. כמובן קורסים שקשורים להוראת מבוא העיצוב תאורה אדריכלי ואולי סטודיו מתקדם אם אפשרי. אשמח לקבל עזרה טיפים והפניות לכול מיני יעדים אם אתם יודעים . ממסגרות הנדסאים של פנים ואדריכלות ועד מסגרות כבדות יותר. אשמח לקבל עזרה והצעות בעניין...

האם את מתמצאת בתאורת נוף?

חיפוש עבודה 2
תופסת טראמפ... אחרי תקופות עמוסות למדי.. מחפשת עבודה נוספת בהוראה לשנה הבאה.. כמובן קורסים שקשורים להוראת מבוא העיצוב תאורה אדריכלי ואולי סטודיו מתקדם אם אפשרי. אשמח לקבל עזרה טיפים והפניות לכול מיני יעדים אם אתם יודעים . ממסגרות הנדסאים של פנים ואדריכלות ועד מסגרות כבדות יותר. אשמח לקבל עזרה והצעות בעניין...
האם את מתמצאת בתאורת נוף?
עיצוב תאורה לגנים ציבוריים ופרטיים, לגני אירועים, לפארקים?

אייל 84

New member
תלוי איפה הוא למד.יש עדיפות לבוגרי

שלום לכולם

mol3

New member
בוגרי מה, מי ?... אנחנו במתח....../images/Emo6.gif

בוגרי מה, מי ?... אנחנו במתח....

מצב
הנושא נעול.
למעלה