שלום לכולם(: הנה ציור שציירתי... ההשראה, תאמינו או לא.. מקוקסינלית.! יפהיפיה יש לציין.
L loveforevor New member 30/3/05 #1 שלום לכולם הנה ציור שציירתי... ההשראה, תאמינו או לא.. מקוקסינלית.! יפהיפיה יש לציין.
V viduel5 New member 3/4/05 #2 ציור יפה כיצד למדת לצייר כך? בעצמך? והערות: החלק התחתון של הפנים נראה לי בולט מדי, והאוזן נראית לי קרובה מדי לעין (אך אני מצייר הרבה פחות יפה ממך).
ציור יפה כיצד למדת לצייר כך? בעצמך? והערות: החלק התחתון של הפנים נראה לי בולט מדי, והאוזן נראית לי קרובה מדי לעין (אך אני מצייר הרבה פחות יפה ממך).
L loveforevor New member 3/4/05 #3 ../images/Emo23.gif אממ.. אני מצייר משנולדתי.. והאוזן של אותה אחת שציירתי נמצאת שם באותה זוית מתוארת.
../images/Emo23.gif אממ.. אני מצייר משנולדתי.. והאוזן של אותה אחת שציירתי נמצאת שם באותה זוית מתוארת.
ח חביבה פלוססס New member 10/4/05 #4 יפה מאוד הזכיר לי את זה בייס מפורום EE של משתמשת בשם blouduwedd לא שזה אומר לכם משהו אבל אני נורא מקפידה על קרדיטים. (הבייס מיועד לציור עליו, כמו שהסברתי פה פעם)
יפה מאוד הזכיר לי את זה בייס מפורום EE של משתמשת בשם blouduwedd לא שזה אומר לכם משהו אבל אני נורא מקפידה על קרדיטים. (הבייס מיועד לציור עליו, כמו שהסברתי פה פעם)