שלום לכולם!

תמריק

New member
שלום לכולם!

אני אנסה את מזלי פה. אני רוצה לשיר שיר לחברה הכי טובה שלי, שמתחתנת בעוד שבועיים. גלי עטרי היא בחירה ממש מוצלחת בעיני, גם כי יש לה מלא שירים מהממים, וגם כי הסולמות שלהם בדרך כלל נוחים לי מבחינת מנעד (וכפי שאתם מבינים שי לי מעט זמן). אבל... אני לא מצליחה להיזכר בשירים שמחים לגמרי. זו צריכה להיות בלדה או משהו שקט יחסית, רומנטי, ובלי שוב עצבונות באופק (נגיד "מפני העולם כולו" או "צעד אחד לפני הנהר" לא הולכים...). אני אודה מאוד להפניה לרשימת השירים המלאה אם יש כזו, או סתם לעצה/המלצה... :) תמר.

עדי 345

New member
קודם כל ברוכה הבאה לפורום!!

אם מדובר על שיר שקט אז לדעתי מתאימים השירים: "רק אתמול", "אל תשכח", "עד שנשיב". "דרך ארוכה" שיר מקסים, אבל קצת קשה לשירה. בטח פספסתי ויש עוד הרבה שירים נוספים.

דרך ארוכה מצויין לדעתי../images/Emo13.gif

ואחלה בחירה

שרית7

New member
אל תשכח אנם מקסים אבל לחתונה אוי

ואבוי, זה שיר שמדבר על פרידה. אני הייתי הולכת על... עד שנשיב תחשבט על המילים אבל אין לי מושג מהן האיכויות הקוליות של מי שעתידה לבצע את השיר כי מדובר בשיר מאוד לא קל לביצוע דרך ארוכה כל מילה מיותרת אני כל כך אוהבת את השיר הזה שאני לא יכולהלחוות עליו דעה כי עוד לא נבראה המילה שתתאר מה השיר הזה עושה לי עם הביצוע של גלי. מה עם חבק אותי לאט או איך לאהוב אותך? רומנטיים מדברים על זוגיות ומאוד מתאימים לדעתי

למעלה