שלום לכולם..

שלום לכולם..

אני חדשה..! קוראים לי אפרת ואני בת 15.. אני מורידה את הסדרה,כי יש לי יס..וזו פשוט סדרה מעולה!!כל פרק הוא פרק מצוין... בכל מקרה עכשיו סיימתי לראות את פרק 8,ואני מבינה שאתם עכשיו בפרק 10..?! יופי,כי עוד 2 פרקים אני אהיה בפרק שלכם..
בכל אופן,אני מקווה להשתלב מהר.. לילה טוב.

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לפחות יש לך סמולוויל ומגרש ביתי.

geniusblonde

New member
שלוםשלום

אני באותו מצב כמוך, מורידה כי יש לי יס, אבל אני כבר ראיתי את כל הפרקים ששודרו העונה בארה"ב (הם הגיעו לפרק 15 וביום שלישי הז יש את רק 16). בכל מקרה, ברוכה הבא ותהני מהפרקים הבאים של הסדרה, הם ממש מעולים!

Yassi K

New member
סמולוויל

באמת חבל שאין לך ורוניקה מארס אבל יש לך סמולוויל!!! כל כך מקנא בך... אחחח

חח היי מותק../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ברוכה הבאה!
איך הספקת לראות כ"כ הרבה פרקים?! יום חמישי שהייתי אצלך היית רק בפרק 3...

Yassi K

New member
שאלה (לא חוקית קצת..)

באיזו תוכנה את מורידה? אם זה לא חוקי מצידנו אז תעני לי בפרטי :) חחחחחחח

arik2006

New member
מאיפה הורדת את התוכנה

את יכולה לתת לי קישור להורדת הPTC

T nager

New member
אני סיימתי 15 פרקים ששודרו ב4 ימים.

ואת לוסט 18 ב4 ימים גם. ואת quintuplets בעלת 22 פרקים סיימתי ב-5 ימים.. זה לא כזה מסובך..

Charmed Gal

New member
ממש משעמם לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בחיי, אני בעצמי אוהב טלויזיה, אבל איך אפשר כל כך הרבה?! זה פשוט... מוזר.

T nager

New member
חח ממש לא משעמם..

פשוט אסור להחליט אם אתה מתכוון לראות סדרה או לא אם לא ראית לפחחות 3 פרקים אז ראיתי 3 ברצף וזה הפף מהר מאוד להיות 5 ברצף. וזה נהיה ככה במשך 4 או 5 ימים.

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

יואוווו גם לי קרה ככה עם oth איזה מאגניבבב יפה לך

אבל איך לכל הרוחות הספקת?!?!!!!

מתי יש לך זמן לכל זה!??!!? וווווי, איזה כיף לכם, איך הכל יורד לכם!!!!! המחשב המטומטם שלי אפילו לא מוריד לי פרק אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מנסה שנים להוריד פרק אחד ב"מכושפות" וזה עדין לא ירד!..........

T nager

New member
כעיקרון אני יכול לשלוח לך, זה רק

יצריך להעלות אותו מסידי למחשב.

T nager

New member
מישהי פעם אמרה לי

זמן יש תמיד, השאלה היא איך מסדרים אותו שנספיק הכל.

אם......

אם אתה מספיק כל מה שאתה רוצה לעשות- אז סבבה! ויש לי כבר מישהי ששולחת לי, אני רק צריכה לפנות מקום במחשב אבל תודה רבה בכל מקרה!!!!!

למעלה