שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

ביל דר

New member
שלום לכולם

שלום לכולם
צרור שאלות: 1. האם ניתן להשתמש באותו ניקוז לקולחין ודלוחים? 2. מה המרחק המירבי בתוך דירה שניתן למקם אסלה מצינור הניקוז 3. מה הזוית המינימאלית שאותו צינור אמור להיות בה? ואם מישהו מכיר ברשת אתרים שנותנים הסבר מפורט יותר בעניין אני אודה!

אינסטלציה

שלום לכולם
צרור שאלות: 1. האם ניתן להשתמש באותו ניקוז לקולחין ודלוחים? 2. מה המרחק המירבי בתוך דירה שניתן למקם אסלה מצינור הניקוז 3. מה הזוית המינימאלית שאותו צינור אמור להיות בה? ואם מישהו מכיר ברשת אתרים שנותנים הסבר מפורט יותר בעניין אני אודה!
אינסטלציה
גם קולחין וגם דלוחים מגיעים לאותו צינור ביוב. החוק אוסר על עירוב מי גשם עם המים המשומשים. [שתי מערכות ניקוז שונות] למיטב ידיעתי, אין "מרחק מירבי" למיקום אסלה מצינור ביוב, כל עוד הזוית מאפשרת זרימה תקינה [2%]. בכל פיתול יהיה פתח לטיפול בסתימה אפשרית. הבעיה העיקרית היא דווקא המרחק גדול שמגדיל את הפרשי הגובה המצטברים ובהנחה שצינור כזה נמצא מתחת לריצוף, גובה הריצוף עולה בהתאמה.

Anin17

New member
תבדוק באתר של מכון התקנים הישראלי

שלום לכולם
תבדוק באתר של מכון התקנים הישראלי

מצב
הנושא נעול.
למעלה