שלום לכולם!

RenanaD

New member
שלום לכולם!

קוראים לי רננה ויש לי סיפור שיעניין אתכם... אני לומדת בכיתה י"א באולפנת "צפירה". כל שנה, לפני פורים, מארגנת שכבת י"א יום הפנינג ענק באולפנה למאות ילדים חולים. הפנינג זה כולל מגוון רחב של פעילויות: מתקנים מתנפחים, משחקים, פרסים, דוכני ממתקים, הופעות אמנים ועוד. את כל זה הם מקבלים בהתנדבות, ללא כל הוצאה כספית מצידם. האירוע ממומן ע"י תרומות שאנו מגייסים. השנה החלטנו לעשות אירוע גדול מהרגיל. הבאנו 650 ילדים אלינו לאולפנה והפגשנו אותם עם מפורסמים רבים שחילקו להם חתימות והצטלמו איתם: דורון שפר, שחקני מכבי ת"א בכדורגל, ליאת אחירון ודן תורג'מן. ובנוסף להם ולכל שאר הפעילויות שהזכרתי הכנו גם הפתעה מיוחדת לילדים-הבמה המרכזית. על הבמה, בהנחיית אסף אשתר הופיעו: דודו זר, שלישיית מה קשור, אלי אלמוג, חיים ישראל, שראל, נינט טייב והראל מויאל. כולם נתנו הופעה מדהימה והילדים נהנו מאוד מאוד!! כשהם לא היו על הבמה, הכנסנו למאחורי הקלעים ילדים שייפגשו עם הראל ונינט. וכיוון שזה הפורום של הראל אני אתמקד בו במיוחד: הראל היה פשוט מדהים!! הוא חיבק ונישק כל ילד שניגש אליו, חתם לו, דיבר והצטלם איתו, ופשוט עשה לו את היום!! הילדים התרגשו עד דמעות!!! אין מה לומר, הראל היה מקסים. הוא שימח כ-650 ילדים, ותודו שזו מצוה אמיתית!!... אז תודה רבה רבה רבה להראל ולכל שאר האמנים שהקדישו מזמנם ובאו, עשיתם מעשה חסד אמיתי!! העליתם חיוך על פניהם של מאות ילדים חולים, ומי ייתן ותזכו לעשות זאת תמיד! תמונות, חלק מההופעה וראיונות מאחורי הקלעים ניתן לראות בבלוג TV. וזה המקום להודות ליניר ולצוות שלו מתפוז אנשים שבאו לסקר את האירוע. תודה רבה ויישר כח!!
ולמעוניינים: בעיתון "ידיעות אחרונות" של היום יש תמונה של נינט עם 2 ילדות חולות סרטן על הבמה. בנוסף לזה יש גם תיאור קצר של האירוע.

מאי 406

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לכם!

וכל הכבוד להראל שלנו... מיד ידענו שיש לו לב ענק ונשמה...
הוא באמת מתוק ומדהים!
כיף לכם!

1סתווי

New member
כל הכבוד באמת

איזה אנשים מדהימים... גם האמצנים כל הכבוד להם שבאו והקדישו מזמנים בהתנדבות... הראלוש איזה לב רחב יש לבנאדם הזהכל הכבטד לו

נ ר ו ש

New member
כ=ל ה=כ=ב=ו=ד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממש יפה מצידכם, להביא לכל הילדים האלו מפורסמים.... וכל הכבוד להראלי
חתיכת מושלם......
ברגע שקראתי את זה נהייתי בעצמי שמחה... אז הראלי שימח בעצם 651 אנשים

למעלה