שלום לכולם

יפעת 1 2

New member
שלום לכולם

ישנו דבר שיושב לי על הלב כבר מס' ימים ואני מרגישה שעליי לתת לכם את הכבוד ולשתף אותכם בעניין זה. בנוגע לפורום- באמת נתתם לי המון אך בזמן הקרוב לא תראו אותי פה אני לא מרגישה בנוח כאן עקב הדיון האחרון על התמונות ובייחוד דבריו של אבא של אפי פגעו בי מאוד. מצטערת אבל איני מרגישה שייכת לכאן. אני לא כותבת את ההודעה הזו מתוך בקשה שתחבקו אותי או משהו כזה אני רוצה לומר לכם מה שאני מרגישה תמיד הייתי כנה ולצערי בפעם האחרונה שהייתי פה כנה מאוד נפגעתי מזה. מצטערת- הייתי חייבת להוציא את זה. תודה שקראתם ואני מקווה שתבינו אותי. יפעת

חייםלוי

Member
מנהל
תודה שאת משתפת אותנו. אני יכול

להבין שאת לא חשה בנוח ואם את צריכה חופש מאתנו לזמן מה קחי אותו. לפעמם צריכים פסק זמן ממשהו, גם אם הוא טוב. אני מקווה מאוד שתחזרי אלינו כפי שאת עם הישירות והכנות. חלק מהתמיכה שיש בפורום היא בעצם העובדה שאנשים שיש להם אפילפסיה עובדים, יוצרים זוגות וחיים חיים נורמליים לגמרי כפי שאת חיה. הסיפור על החוויות הקטנות של החיים - פגישה עם בן זוג, קשיים בעבודה או הצלחות בה, טיולים וכד' הם עצמם מהווים תמיכה במי שרק צופה בנו ועוד לא הצטרף לקהילה הקטנה שלנו וגם למי שכבר בפנים. לכן אני מחכה שתחזרי, בשל החים הרגילים שלך עם האפילפסיה וכמובן בשל אישיותך שמשרה שמחת חיים בפורום. (והכי חשוב: כשתפתחי את התמונות אל תשכחי לשלוח לי במייל)

rosmarin

New member
ליפעת היקרה שלום

אני מבין את הרגשתך וזכותך להתנהג לפי מצפון ליבך מאידך אל לך להפגע מאמירה כזאת ואחרת שנאמרת ראי את המיכלול ראי את הפורום שיצרנו גם לי ישנם הסתייגויות מסוימות לדברים מסוימים שנעשים אבל איני מתרגש מהם יותר על המידה כי אני רואה את המטרה שלי ולא את הקשיים בדרך אם האדם לא מוכן להצטלם זכותו לכך ואין צורך ליכפות עליו זאת ואין להתיחס לכך יתר על המידה מימה שנאמר בכבוד רב רוזמרין

S E M 151

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב יפעת

אני לא כותבת בזמן האחרון כי אתם כותבים נהדר וממש כייף לי לקרוא את הדברים. אני אצטער מאוד אם תפסיקי לכתוב לנו בפורום, ממש כמו שהצטערתי שלא הגעתי למפגש האחרון. התמונות והחוויות שהועלו בהחלט גרמו לי להרגיש שהחמצתי וחבל. חבל יהיה לי לא לראות אותך בפורום ולו גם להפסקה קצרה.

יפעתוש אם נפגעת ממישהו אין סיבה

ולו הקטנה ביותר שתצאי מפורום כל כך משמעותי כאשר את כל כך משמעותית בו גם בעבורי - תרשמי לאדם שפגע בך מסר יקירתי תנסי אולי ללבן איתו את הדברים אחד על אחד אבל אל תנטשי את הספינה ... לא כך ממוש . אוהבת אותך ... סמדר

M י ר ב

New member
יפעתוש !!!

אני לא ממש יודעת מה בדיוק קרה כאן... אדבר איתך כשתתפני... בינתיים קבלי ממני
גדול גדול!!! אוהבת אותך, באמת.

ליפעת

אני חושב ש: שנאמרו לך תשובות נכונות ע"י כולם. זה לא פורום קל. והנושא לא קל. אני חושב שהנופש לא רק בגללי. וגם אני לא הכי מרוצה ממהלך הענינים. אז גם אני בנופש. אבל אני עדין חושב ומרגיש שהפורום מצוין. יאללה בי

קשה לבקש סליחה...

בעיקר אם מישהו מאמין או בטוח שהוא לא טעה ושאין לו שום סיבה לבקש סליחה. בפורום לא קל, מתיחסים אל אנשים בצורה קצת יותר מחבקת... אולי זה המקום שלך אבא של אפי לבדוק את עצמך. בפורום בו הנושא לא קל, שוב, אולי אתה צריך לבדוק את עצמך. לא נאמרה כאן מילה אחת על נופש! נכתבה כאן הודעה של בחורה כואבת ופגועה ועם כל הכבוד לגילך המתקדם, התשובה שלך מעליבה ולוקה בחסר. חיפשתי משהו על מחילה ומצאתי את זה: "כמה כוחות וכמה תעצומות נפש צריך אדם כדי להודות בטעות, לחזור בו , לשוב לאותם אנשים מולם טעה, בייש את עצמו , קנה לו אויבים ולתקן את דרכיו? מי שיש לו חולשה נאבק מאבק קשה ומפרך ויומיומי כדי לא ליפול ולחזור למקום שהוא מאד עלוב אך גם כל כך חמים ונוח...... . והמקום הזה קורא לו כמו שירת הסירנה כי הוא כל כך קל ונוח ומוכר וצריך לשנס מתניים ולחרוק שיניים ולהיזהר שלא לשוב לשם... מחילה היא גם קשה כי הפגיעה צורבת, מעליבה, פוגעת ישר בבטן הרכה וברור שהתגובה המיידית היא לגרש מעל פניך את מי שגרם לך להיפגע ולהרגיש כאוב, מושפל ונעלב. גם סליחה דורשת תעצומות נפש וקשה מאד לעמוד מול מישהו שפגע בך, לבטוח בו ושוב להפקיד את סודותיך, רגישויותיך בידו וכל פעם מחדש לזכור את הפגיעה ולא לתקוף בחזרה כי הרי לא לשם כך התכנסנו כאן.... אבל זו גדולה ואם תמצא בך את היכולת למחול , להניח לעבר ולתת יד למי שמנסה לגבור על חולשותיו גם אתה תהיה מאד נשכר"(ש.וויץ) אבא של אפי, אתה מאוד מוזמן לחזור אלינו מהנופש אותו כפית על עצמך , אין לי שמץ של מושג מדוע. יפעת,חיבוק...

הסבר

הודעתי הקודמת לא היתה פתיחת מילחמה. בהודעות קודמות לשלי נאמר: עיזבי מה שאחד אומר. את צודקת. אם הוא פגע, תנוחי ותחזרי-- וזה בהחלט מקובל עלי. תגובתך - בסדר מבחינתי.

למעלה