שלום לכולם

KRAMAKIN

New member
שלום לכולם

שלום לכולם! אני מבקשת אזרה מהניסיון שלחם. איך להסביר לילדים בכיתה למה לילד שלי נותנים לעצת מהכיתה, לא שמים לב להתנהגות מוזרה, למה יש לו תיקים? הוא בן 14 ולא מוכן לספר לילדים על הבעיה ולתת לא שם טוראט. עם כל זה בלי לשתף פעולה עם ילדים אאפשר להתקדם. ילד שלי אובחן רק לפני 3 חודשים ולא רוצה להתחבר לבעיה, לשתף פעולה. איך אפשר לשתף ילדים בלי לתת שם לבעיה? תודה מראש נטלי

האם הנהלת היה"ס מודעת לבעיה

האם הנהלת ביה"ס מודעת לבעיה והאם הזמניו את שביק או את מיקי אברמוביץ "הנציגה" שלנו במשרד החינוך להרצות בנושא. יש ליצור קשר או עם בת שבע(שביק) או עם ד"ר מיקי אברמוביץ אשר יש קישור לאתר שלה בפורום. שיהיה לך בהצלחה משה

הלנה

New member
נטלי שלום

אם הילד לא מעוניין לשתף ילדים אחרים זה בהחלט קשה...את חייבת לכבד את החלטתו לדעתי. יחד עפ זאת מאד חשוב ליידע את צוות ביה"ס (ואם נותנים לו לצאת אני מניחה שהם כן יודעים). דברי עם הילד ושאלי אותו עד כמה הוא כן מוכן לשתף (בלי לתת שם להפרעה)...אולי בכל זאת הוא מוכן להיפתח עד למידה מסויימת. לי אישית אין ניסון כי גם אצלנו הילדים לא יודעים ולמזלנו בינתיים גם אין צורך כי לבן שלי יש טיקים מאד קלים ואין לו בעיות של התנהגות בבית הספר. בהצלחה!

שביק

New member
נטלי שלום. אני מוכנה לעזור לך,

צרי אתי קשר בטל:09-7408478 וניראה איך אפשר להביא את בנך למודעות ואולי גם לרצות ליידע את הצוות בביה"ס (מורים/ות). החל מיום ראשון בצהריים. בהצלחה. שביק (בת שבע גרניט יו"ר העמותה בארץ)

למעלה