שלום לכולם!!!!! באתי לעשות ביקוררררררר מה המצבבב? לא מפריע לכם שקפצתי לביקור נכון??
T t0mi New member 2/3/05 #1 שלום לכולם!!!!! באתי לעשות ביקוררררררר מה המצבבב? לא מפריע לכם שקפצתי לביקור נכון??
נ נ ר ו ש New member 2/3/05 #2 למה את כאן../images/Emo35.gif כדי להציק, נכון? כדי להשפיל! בסדר! אני יודעת את הכוונות הנסתרות שלך אבל אם את רוצה להציק - תציקי! אני לא ארד לרמה שלך!!!! חחחחחחחחחח סתם... ברור שלו איכפת לנו להיפך כבוד הוא לנו
למה את כאן../images/Emo35.gif כדי להציק, נכון? כדי להשפיל! בסדר! אני יודעת את הכוונות הנסתרות שלך אבל אם את רוצה להציק - תציקי! אני לא ארד לרמה שלך!!!! חחחחחחחחחח סתם... ברור שלו איכפת לנו להיפך כבוד הוא לנו
• •°• נעמה•°• New member 2/3/05 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי אוהב אותך יותר ממני?? אה?? ומתי כבר תפסיקי להיות חולה?! את חייבת לבוא אליי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי אוהב אותך יותר ממני?? אה?? ומתי כבר תפסיקי להיות חולה?! את חייבת לבוא אליי
נ נ ר ו ש New member 2/3/05 #4 אני אפסיק להיות חולה כשהאנטיביוטיקה המחור*** תתחיל לעבוד.... בעעע אני לא יכולה להוציא חחצי מילה בלי למות מכאבים
אני אפסיק להיות חולה כשהאנטיביוטיקה המחור*** תתחיל לעבוד.... בעעע אני לא יכולה להוציא חחצי מילה בלי למות מכאבים
• •°• נעמה•°• New member 2/3/05 #5 מגיע לך [-{ ככה לא תעשי לי יותר קולות של פלוץ כשאנחנו מדברות בטלפון אבל... אבל... מצד שני איך תעשי לי באי בדאח????????????!!!!!!!!! |אומלל|
מגיע לך [-{ ככה לא תעשי לי יותר קולות של פלוץ כשאנחנו מדברות בטלפון אבל... אבל... מצד שני איך תעשי לי באי בדאח????????????!!!!!!!!! |אומלל|
נ נ ר ו ש New member 2/3/05 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד אני אוכל לומר לך במחשב: "באי באי" *עושה תנוועת אימתניות לעבר הדלת*
• •°• נעמה•°• New member 2/3/05 #7 חחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תתקשרי
• •°• נעמה•°• New member 2/3/05 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגיע לך והלוואי שיכפילו לך את כמות הרפאפן ככה תלמדי לא לצחוק עליי ולא לזלזל חחח סתם מושלמת שלי תהיי בריאה ונאמר א-מ-ן-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מגיע לך והלוואי שיכפילו לך את כמות הרפאפן ככה תלמדי לא לצחוק עליי ולא לזלזל חחח סתם מושלמת שלי תהיי בריאה ונאמר א-מ-ן-
ר רעותי המתוקה New member 2/3/05 #9 תומו'ששששש אהובתייייייייייי../images/Emo99.gif אני הייתי מעדיפה שתיהיה פה לא כאורחת אלא ככותבת קבועה בפורום מי שלא מכיר אותההה תומי היא בן אדם מ=ת=ו=ק והיא לא מציקה למויאליות... כפרה עליה... תומי תכתבי עוווווווודדדד
תומו'ששששש אהובתייייייייייי../images/Emo99.gif אני הייתי מעדיפה שתיהיה פה לא כאורחת אלא ככותבת קבועה בפורום מי שלא מכיר אותההה תומי היא בן אדם מ=ת=ו=ק והיא לא מציקה למויאליות... כפרה עליה... תומי תכתבי עוווווווודדדד
T t0mi New member 2/3/05 #15 מאמיייי חולה עלייייייךךךךךךךךךךךךךך מי אוהב אותך יותר ממני???? (קרדיט לנעמה)
א איילתוש שולטת New member 2/3/05 #12 תווממתתייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמובןן שלאא מפריעעע..מתעללייךך.. תבואי לבקר הרבה
תווממתתייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כמובןן שלאא מפריעעע..מתעללייךך.. תבואי לבקר הרבה
מ מאי 406 New member 2/3/05 #19 איך את באה ככה בלי להתריע מראש../images/Emo35.gif לא הספקתי להכין תה ועוגיות!