שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

געגועי רבים חבריה.. !! עבר עליי שבוע מגניב ביותר.. לחברה נורא טובה שלי הייתה יומולדת .. ויום אחר כך נסעתי לירושליים עם השכבה וכל כך רציתי לרדת ביורושליים ולחכות לחזרות של הקדם אירויזיון חחח וגם בנוסף באותו היום היה את הטקס המושלם שהפתיע את כולנו שהמלכה הגיעה.. אחר כך היו לי יומיים של למידה למבחן בתנ"ך היה משעמם.. ח חוביום חמישי ליאתי הנשמה שלי.. מהפורום כמובן באה אליי והיה הכי כיף שבעולם!!!!! אוך ליאתי כבר מתגעגעת!! שישי שבת עברו עליי בסבבהה .. היה חם ונעים =) אני לא זוכרת א סיפרתי לכם אבל זוכרים את המבחן הזה שהיה במתמטיקה שנלחצתי ממנו!? אז קיבלתי 92!!!! ואני עד עכשיו מאושרת מזה בקיצור היה לי שבוע מגניב והתגעעתי המון ואני עדיןי מתגעגעת.. והחלטתי לשים לכם בהמון אהבה כל מיני תמונות די ישנות שלחגשים בטוח אין אז יאללה תהנו !! אוהבת אותכם!!

......................

בהופעה בלב המפרץ לאלו שראו את האלבום שלי זוכרים בטח שאת התמונה הזאת מאילה לקחה לי חחח היא אהבה אותה יותר מדי .. היא מהממת פהה

אוישששש מה עשית עכשיוו

עם התמונה לפני האחרונה בלב המפרץ... נזכרתי בקטע הזה בפגישה שמאיה לקחה לך תתמונות.. חח איזה קורעת היא... אפילו לא שאלה אותך.. פשוט שלפה מהאלבום כל תמונה שמצאה חן בעיניה.. חחחחחח כזאת מצחיקההה וואייי ואת כזה " לא מאיה את זאתי לא וזאתי לא.." והיא מוציאהה חחחחחחחחחח אוישששששש אני כל כך אוהבת אותה ומתגעגעת אלייהההה.. תמונות יפותתת אהבתייי..תודה דיקוששששיתתתתת

חחח נכון.. היא לקחה ליאת כל האלבום

חחחחח חפיף לפחות היא אהבה ת'תמונות חחח היא גם קצתה את התמונה שלי איתה חח אבל אמרתי לה לאאא...!! חח יש לך אותה ע הפוסטר ח חחח אוךך אני מתגעגעת חח ובקשה יסמינה.. ;)

אוייי איך שהייתי רוצה לחזור לזההה

זה היה אחד הימים הכי מושלמים בחיים שלייייייייי וואייייי
כ"כ מושלמתתתתת אלוהיםםםםםםם

../images/Emo62.gif דקלה את יודעת במה נזכרתי

דקשו'ש היום נזכרתי בזה שהיינו מחכות לה כל בוקר ברוממה... את זוכרת?.... איזה כייף היה..... המושלמת הייתה יוצאת מהאוטו....והייתה יוצאת מהחלון.... אלוהים היא כזאת מושלמתתתתתתת וואי דיקוש את זוכרת שיום אחד שהיא באה, יצאה מהאוטו היא הייתה לבושה בבגדים צהובים, וכולם חיכו לה שם, והיא נתנה רק לי ולך נשיקה???? אי....השלמות בהתגלמות

חחח איך אפשר לשכוח ממי

הכל חרוט בליבי~~ =) זוכרת שהיא חיכתהל י בחלון כשאח שלך הלך לקרוא לי ?! חח וגם אז שבטעות הלכנו לחלון והיא יצאנו אליינו בלי שנקרא לה אפילו חחחח

למעלה