שלום לכולם

אנדריאל

New member
שלום לכולם

לפני שבועיים סיימתי להרכיב את הפאזל הראשון שלי-4000 חלקים. אני רוצה לתלות אותו -ויש לי כמה שאלות. הדבקתי אותו לקרטון דק-האם כדאי לעשות גם מסגרת ?? אם יש מסגרות שניתן להדביק בבית-כי אני לא יודעת איך אני אסחוב אותו לחנות-הוא קצת ענק... תודה על כל העצות שיתקבלו.

Puzzluna

New member
עוד לא מסגרתי כזה...

אולי לשאר חברי הפורום יש עצות בשבילך....

Kניבל

New member
../images/Emo19.gif מסגור תמונות בבית../images/Emo91.gif

ישנם כמה אפשרויות א. למדוד במדויק את הפאזל וללכת לחנות שממסגרת תמונות ולהזמין מסגרת מוכנה לפי המידות. יש אפשרות להזמין זכוכית (מה שמייקר משמעותית את המסגרת) לקחת הביתה ולחבר את הקרטון למסגרת בנייר דבק רחב (כזה שנשאר ממלחמת המפרץ) ב. לבעלי יכולת טכנית ניתן לקנות "לייסטים" לתמונות בחנויות עץ או פירזול ולנסר לבד את המסגרת. באפשרות זו יש צורך לצבוע לבד את המסגרת ולהזמין זכוכית לפי מידה (במידה שרוצים). ג. נשמע מסובך? אני מוכן לעזור.

maayang

New member
תשובה ...

מיסגרתי לפני כמה שנים פאזל של 5000 (שתלוי אצלי עד היום). קודם כל הדבקה לקרטון עיצוב, רצוי כזה שאתה יכול לקנות בחנויות של פוסטרים שיש עליו איזשהו סוג של דבק יבש שבחימום הוא אמומס ונדבק לפאזל. (גם הדבקתי בנוסף בעצמי ליתר ביטחון), על כל זה הנחתי קרטון נוסף ועם סלוטיפ סגרתי בצדדים, ואת כל זה הסעתי באוטו לחנות מסגור. כמה רעיונות מנסיון : לחשוב על להשתמש בדיקט מאחורה, מאחר והקרטון משנה צורה בחום/קור וזה יוצר קצת בטן לפאזל, לא משהו נוראי ובכל זאת. לא ממליץ על זכוכית בגודל הזה, זה כבד מאד, והיא חייבת להיות עבה בגדלים כאלה ולכן זה יוצא כבד ויקר מאד ... אני עשיתי לימנציה וזה יוצא מצויין.

אנדריאל

New member
תודה על התגובות. חשבתי על זה-ושאלתי

בחנויות גם. מה שגם רציתי לשאול זה איפה אפשר לעשות לימנציה? תודה לכל העונים

למעלה