שלום לכולם!

shlomitosh

New member
שלום לכולם!

עברתי קצת על הפורום.. ואני ראיתי הכי גאים שיש רק כשהיה פעם בערוץ 3 ב11 וחצי בלילה כל מוצ"ש.. או מתי שזה לא היה.. לא זוכרת זה היה מזמן.. ואני מאוד אהבתי..!! (אני מוזרה.. או שלא..? אני אוהבת הומואים..) קיצר.. אני מקווה להתאקלם פה יפה.. :) תמונה יפה לבנתיים... יותר נכון ציור..

shlomitosh

New member
אגב..

ראיתי גם סידרה ביפנית (עם תרגום באנגלית) על הומואים.. בת 13 פרקים אם אני לא טועה.. בשם קראוויטיישן.. כ"כ חמוד.. וחברה שלי הורידה את זה מאיפה שהו.. תמונה יפה מהסידרה..

shlomitosh

New member
עוד אגב קטן אחד..

(שיו כמה שאני סנילית..) מי שרוצה עוד תמונות מגראווי יש לי הרבה במחשב.. אז.. אני לא יודעת אם מותר להשאיר פה מספר אייסי או מסנג'ר.. אז שישלח לי מסר.. :) אממ כן.. אז עוד תמונה אם כבר..

shlomitosh

New member
אתם לא להגיב לי.. ארג..

שעה.. שעה שאני מול המחשב.. מחכה לתשובה מכם.. טוב עכשיו אני הולכת ללמוד.. אממ חח.. כבר לא נעים לי.. עוד אגב.. הסידרה עדיין משודרת? אם כן באיזה ערוץ? באיזה שעה? באיזה יום? באיזה סוג ערוצים? (הוט,יס..) ת תודה!! הפעם בלי תמונות כי אין לי כוח.. חיחיחי

:) היי

גם אני לא כל כך כותבת פה.. אבל צריך להתחיל:) הממ סידרה מעולה, את לא לבד, גם אני אוהבת מתרוממים:) <הומואים וטייסים> המממ העונה השלישית של הסידרה משודרת כל יום ב12 ועשרה בyes+ ואם בא לך/לכם האייסיקיו שלי 204470624

למעלה