שלום לכולם

dov tsfoni

New member
שלום לכולם

היי לכולם, לאחר תקופה ארוכה של צופה אמרתי לעצמי שהגיע הזמן לכתוב. אני כמובן דוב בן 31 מהצפון. גדול שמן ושעיר. כל חיי שנאתי את המראה הזה, וכל חיי לא ידעתי שיש קהילה של דובים ושל חובביהם. עדיין לא פגשתי מישהו שאני אמשך אליו ושהוא ירצה אותי כמו שאני, וזה מאוד קשה וכואב. אני לא נמשך לדובים, והייתי רוצה להרשות לעצמי לפנטז שיש גברים, שבעניי הם מושכים ויפים, חטבוים וגבריים, שירצו אותי כמו שאני. אבל מאחר שלא פגשתי כזה גבר מעולם, קשה לי נורא להאמין שזה יכול לקרות. גבר גברי וחטוב, נורמאלי, מרתק, בעל תחומי עניין ואישיות מלאה בתוכן, שיכול להיות גם איש שיחה מרתק. אני מבקש הרבה הא? אני יודע, אבל למה לא? אני מאוד אוהב את הפורם הזה, ולו בגלל שהוא נותן לגיטמציה לדובים כמוני. שתהיה לנו שבת שלום. לא התכוונתי לבאס אף אחד, אם זה מה שקרא. פשוט רציתי לכתוב פעם אחת ובגלוי את התיסכולים שלי.(נקרא לזה כך)

היי דוב צפוני

אני בחורה שאוהבת גברים גדולים ושמנים. אני נחשבת יפה ומושכת והרבה גברים חתיכים מתחילים איתי, אבל אני אוהבת רק ענקיים. אין סיכוי שאני אתן מבט שני בבחור שאין לו כרס בולטת ורכה. אין דבר שיכול להרגיע, לרגש ולענג אותי יותר ממגע עם בחור ענק ורך. בוא נגיד שאם היית סטרייט... הקטע של השעיר קצת היה מפריע לי אבל לא נראה לי שזה מה שהיה עוצר בעדי. תראו איזה מדהים השחקן הזה מ"מלך השכונה"... להזיל ריר...

skoozy

New member
דובי סקסי שלי-

מתוק,אני שמח כמוך שמצאת את הפורום.אני אוהב את הגברים הגדולים והשעירים אז אין לך מה לדאוג.שלח לי מסר פרטי ונצוטט.נשיקות וחיבוקים!

C a r e B e a r

New member
טוב אוקיי....עד כאן!

זה פשוט מרגיז, מקומם ובעיקר עצוב העניין הזה שכל הדובים/מלאים/שמנמנים ושאר המשמנים שיש כאן מחפשים גברי וחטוב.... תתחילו לקבל את עצמכם ולאהוב את עצמכם ולהפסיק לחלום ולפנטז על כאלה שהם ההפך מימכם ולהתאכזב.

dov tsfoni

New member
אני מסכים עם שובבי

זה שאני יואהב את עצמי, ויקבל את עצמי, לא צריך להגיד שאני לא יכול להרשות לעצמי להמשך לגבר חטוב. בגלל שאני שמן אני צריך להמשך רק לגברים שמנים? אם הייתי בלונדיני עם עניים כחולות, הייתי אמור להמשך רק לבלונדינים?

ז י ק ו

New member
מאמי

לא כולם אוהבים בצל בסלט שלהם משמע שלא כל הדובים אוהבים או צריכים לאהוב דובים לכל אחד מאיתנו יש העדפה שונה בגברים וככה אנחנו צריכים לכבד את זה

Testingyou

New member
תתעלם מהכינוי-

מנהל פורום יקר.אולי תעלה לפורום תמונה של דובי שמן ושעיר.דובי אמיתי לשבת קרה שכזו? זה רק יחמם אותנו בלב ובמקומות אחרים
בבקשה?

Teddy B

New member
פשוט ללקק את האצבעו.. טפרים ../images/Emo3.gif

איפה מוכרים דברים כאלה? אני מקווה שזה לא לפי משקל
אפשר לקנות אחד ולקבל את השני בחצי מחיר?

skoozy

New member
מנהל פורום שלי-

מה זו השאלה הזו?ברור שאת הדוב השני!רצינו דוב שמן ושעיר וקיבלנו!יש עוד כאלו?

dov tsfoni

New member
תודה למי שהגיב,

נעים לקבל התייחסות כזו תומכת. כל כך הרבה שנים הייתי ב"ארון" לא רק כהומו אלא בגלל שאני שמן. ואני מקווה שיום אחד אצליח להרשות לעצמי להיות גאה במי שאני איך שאני. שבוע טוב לכולם.

stefan10

New member
למה צריך תמונות של דובים גדולים

כשאנו בשר ודם נמצאים פה ואפשר לפנות לחלקינו....ועמכם הסליחה או בקיצור skoozy toto e vabene

white star

New member
../images/Emo54.gif מיאו ../images/Emo99.gif

אני רוצה אותו ארוז ומוכן לדרך

white star

New member
יש לי שאלה...

נתחיל עם הדיעה שלי לגבי מי שיש לו בעיה עם שמנים
עכשיו, מההודעה שלך יש הרבה כאב, נראה כאילו לא קיבלת עצמך (מבחנית משקל, אני לא מדבר על נטייה) חשבת אולי למה? אם אתה נמשך לרזים וחטובים, אולי כדאי לך לנסות בצורה רצינית דיאטה. לא בשביל הסביבה, אלא בשביל עצמך שתרגיש יותר טוב. הרי אנחנו בדרך כלל רוצים להראות כמו סוג האנשים שאנחנו נמשכים אליהם אנחנו תמיד משדרים את מה שאנחנו חשים לגבי עצמנו, לא משנה כמה אנחנו טורחים לשים מסיכה על הפנים. בכל מקרה מאחל לך בהצלחה
עכשיו בלי קשר: דודה טולה
מתי אני בא אלייך ל
?

למעלה