שלום לכולם,

שלום לכולם,

אני רוצה לשם שינוי לשתף אתכם בהצלחה ואולי לתת קצת עידוד למטפסים במעלה ההר... היום בנינו הביא הביתה את תעודת המחצית, ואושר גדול מזה לא יכולנו לחוות. הילד שעד לפני מס' חודשים לא למד, לא השתתף בשיעורים והפריע לכיתה ואילו אנחנו היינו על הקו בית ספר-בית כמעט כל יום, הביא תעודה מעולה. השיפור העצום שניכר בו לא היה רק בציונים, אלא בהתנהגות ביכולת לארגן את עצמו, לשבת בכיתה בלי להפריע, לקבל ציונים מצויינים וכו...ופתאום בעזרת הכדור אותו הוא נוטל (סטרטרה) חייו וחיינו השתנו לבלי הכר. אז לכל אלו שחוששים ולכל אלו שלא רואים את האור בקצה המנהרה ותאמינו לי שהיינו שם וזה ממש שחור, יש אור בקצה... בהצלחה לכולנו ובמיוחד לילדנו, גוונים

ליאן113

New member
סטרטרה

שלום לך....רציתי לשאול אם אפשר בן כמה בנך?בני בן 12וחצי ולוקח קונסרטה של 36 ו18 ואנחנו לא רואים שיפור בכלל בילד מבחינת לימודים והתנהגות בבית הספר.האם אני צריכה לבקש מהפסיכיאטר להחליף את התרופה?מה לעשות?האמת היא שאנחנו רוצים להעביר אותו מסגרת לשנות לו את בית הספר בשנה הבאה.....ומקווים ששם יהיה לו טוב יותר.בית הספר בשפיים "הבית של תמר"אם מישהו שמע או מכיר אשמח לקבל תגובות תודה

שלום ליאן

בני בן תשע וחצי, אני לא ממש מבינה בריטלין ונגזרותיו, אני יודעת שעל בני ריטלין לא השפיע לטובה, עד כי לא היתה ברירה ונאלצנו לעבור לסטרטרה אם את לא חשה בשום שינוי הייתי מתייעצת עם הפסיכיאטר, היום אחרי כברת הדרך הארוכה שעשינו אני יכולה להגיד שיש פיתרונות למצב, רק צריך לדעת עליהם, ולנסות לא לוותר למרות העייפות המצטברת. כמה זמן ילדך לוקח את התרופה? לגבי מעבר לבית ספר אחר, אני מעריכה שאתם שוקלים טוב טוב את האפשרות הזו ושומרים אותה רק כאופציה אחרונה לא הייתי רוצה לשדר לבני תחושת כישלון ושבגלל זה אני מעבירה אותו בית ספר, אבל שוב אין אני יודעת במה הדברים אמורים, לא שמעתי על בית הספר אותו את מתארת, אני מקוה שעניתי על קצת משאלותיך בהצלחה

spidergirl

New member
טוב לשמוע

וברכות על ההישגים. מי יתן וזו תעודה ראשונה מיני רבות

zivadina

New member
משמח ומענג ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

למעלה