שלום לכולם שלום , אני חושב לקנות את נגן ה- mp3 של iriver רציתי לדעת אם כדאי או לא... תודה ! .
M mor441 New member 26/1/05 #1 שלום לכולם שלום , אני חושב לקנות את נגן ה- mp3 של iriver רציתי לדעת אם כדאי או לא... תודה ! .
M mor441 New member 26/1/05 #3 אני מחפש בעיקר.. ממשק נוח, שיכיל הרבה שירים, וגם העיצוב חשוב.. הלהבתי מהמסך הצבעוני ב- iriver ומהעיצוב שלו יותר מאשר מהעיצוב של ה- ipod . אבל אם עדיף לקנות את ה- ipod על אף שהמסך הוא לא צבעוני, אז אני אוותר .
אני מחפש בעיקר.. ממשק נוח, שיכיל הרבה שירים, וגם העיצוב חשוב.. הלהבתי מהמסך הצבעוני ב- iriver ומהעיצוב שלו יותר מאשר מהעיצוב של ה- ipod . אבל אם עדיף לקנות את ה- ipod על אף שהמסך הוא לא צבעוני, אז אני אוותר .
K kill bill New member 26/1/05 #4 שמע , הוא יותר יקר מהאיפוד אני מניח שזה בגלל שהוא צבועני , ואני לא יודע אם נוחות הממשק שלו שווה לזו של האייפוד..
שמע , הוא יותר יקר מהאיפוד אני מניח שזה בגלל שהוא צבועני , ואני לא יודע אם נוחות הממשק שלו שווה לזו של האייפוד..
M mor441 New member 26/1/05 #5 למה אתה מתכוון... כשאתה אומר שהממשק של האייפוד נוח ? ואם אני מחליט לקנות אייפוד אז איזה דגם כדאי והיכן לקנות ? תודה..
למה אתה מתכוון... כשאתה אומר שהממשק של האייפוד נוח ? ואם אני מחליט לקנות אייפוד אז איזה דגם כדאי והיכן לקנות ? תודה..
K kill bill New member 27/1/05 #6 היתרון אולי הכי גדול של האיפוד הוא שיש לו גלגל מגע לחיץ , שנותן יכולת תימרון, וממש נורא מהיר ונוח.
L LinkTree New member 27/1/05 #7 ולא רק זה הסידור של המערכת (תפריטים) מאוד פשוטה וטבעית המידע על המסך הוא בדיוק מה שצריך העברת השירים היא פשוטה מאוד ועוד ועוד..
ולא רק זה הסידור של המערכת (תפריטים) מאוד פשוטה וטבעית המידע על המסך הוא בדיוק מה שצריך העברת השירים היא פשוטה מאוד ועוד ועוד..