שלום לכולם

O n e O f U s

New member
שלום לכולם

רקע: אני בן 18, אתם יכולים לקרוא לי דניאל=)) יש לי חבר טוב מהיסודי, אתם יכולים לקרוא לו ניצן=)) לפני שנה הייתי התאהבתי בו, אבל הוא היה בהכחשה וברח אל הדת שהגיעה באותה הזדמנות (חלק מהמשפוחה שלו חזרה בתשובה) לפני כמה זמן דיברנו על זה והוא 'יצא מהארון', ואמר שיש לו משהו כלפי, והתחלנו קשר. היינו חברים כמעט שבוע, שכל פעם אנחנו מתקדמים צעד ואז הוא חוזר כמה צעדים אחורה.. הוא סיפר לאחותו (דתיה לחלוטין) והיא רוצה להתייעץ עם רב. בכל מקרה העניין הוא שניצן ממש ממש מבולבל, הוא כבר לא יודע מה קורה איתו, ולי קשה כי היינו צריכים להיות בסתר ועכשיו אני לא יודע מה יהיה איתנו. אני לא יכול להתייעץ עם החברות/ים הכי טובות שלי שיודעות עלי כי הן חברות משותפות של שניינו ואני לא הולך ל'חשוף' אותו.. מה לעשות.. לחכות.. להמשיך הלאה.. עוד חודש בערך הוא מתגיס.. זה קשה.. יהיה טוב, בסוף תמיד טוב, השאלה רק מתי?! תנו
הכל לטובה..

BabyBoy1

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

ואו בעיה... אני חושב שאתה צריך פשוט לתת לו זמן לחשוב. זה ממש לא רעיון טוב להתחיל קשר עם מישהו שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו. בכל אופן, שיהיה בהצלחה

O n e O f U s

New member
טאנקסס..

חח הראשון שמתיחס אלי..=) ולצורך העניין: הוא חשב שהוא ידע מה הוא רוצה (אותי) עד שהגיע 'רגע של אמת' והוא התחיל להתבלבל.. עכשיו הוא מבולבל יותר מתמיד לפחות למדתי לקחת את זה בצורה אופטימית, ואני ממש רגיש, ככה שמבחינתי זה שיפור שבוע מקסים לכולםםם =)

O n e O f U s

New member
רק רציתי ל..

להגיד שבסופו של דבר, הסוף פחות טוב. היה נחמד, אבל היה.. נגמר אבל אני מקווה שתוכלו לתת לי נק' שיוכלו לעזור לניצן, הוא נורא מבולבל. לילה טוב

BabyBoy1

New member
מצטער לשמוע ../images/Emo4.gif

בכל אופן, אתה מוזמן להגיד לניצן שיבוא ויכתוב פה, ויכתוב מה הוא מרגיש, ככה נוכל לעזור לו יותר. בנוסף, הוא יכול לפנות לקו הלבן.

למעלה