שלום לכולם..

שלום לכולם..

היי, זוכרים אותי? אין לי הרבה זמן על המחשב כאן בניו זילנד רק רציתי לדווח למי שזוכר שהכל הולך ממש ממש טוב, הסוכרת לא ממש מפריעה לי וחוץ מכמה היפוהים מטורפים הכל הולך סבבה. בגלל שאני כל הזמן בפעילות(אם אני לא מטייל אז אני הולך ממקום למקום) אז הסוכר שלי קצת השתגע ואני נמצא רוב הזמן בגבולות הנמוכים, אז פשוט לאט לאט העלתי ושיניתי את האוכל שאני קונה לדברים קצת אחרים שבארץ אני לא מרשה לעצמי לאכול כמו חמאת בוטנים וסוג של גרנולה עם יגורט עם פירות יבשים שבארץ אני מניח שהיתה עושה לי לא טוב כאן היא יושבת לי ממש טוב! בקיצור הכל טוב, ראיתי שיש כמה חבר'ה חדשים בפורום וחדשים עם הסוכרת אז רק רציתי להגיד לכם שתעשו מה שאתם רוצים ואל תתנו למחלה למנוע ממכם ואני חושב שאני ואחרים שמטיילים כמוני הם ההוכחה לכך. בקיצור תמשיכו להנות! שיהיה לכולם המשך שנה טובה ושבוע טוב! ביי ביי ליאור, מהצד השני של העולם

איזה יופי לשמוע ממך ../images/Emo140.gif

נראה שאת עושה חיים משוגעים
תמשיך להנות, תשמור על עצמך ושלח כמה תמונות.....

ליל 2

New member
ליאור שלום

בדיוק הבוקר חשבתי עליך ותהיתי איך אתה מסתדר, (כרגע גם אני מתכננת את "הטיול הגדול של אמצע החיים"). וממש כייף לשמוע שהכל מסתדר לך, אז תמשיך להנות ואל תוותר על כלום. וכמובן תשמור על עצמך ליל

weekend21

New member
וואו איזה יופי

ליאור תהנה איזה כיף שטוב לך ואתה מסתדר תודה שאתה כותב ומעדכן ותשלח תמונות תעשה חיים מגיע לך

King of pain

New member
הידד ... ../images/Emo13.gif ...

כיף לשמוע שאתה נהנה - אם אתה מבסוט , אז אני מאושר ...
... המשך להנות ולעשות חייל בטיולייך , ואל תשכח גם לשמור על עצמך . שלח גם תמונות בהמשך , ועדכן מה נהיה בסוף עם הדיילת , וכמה לבבות הספקת לשבור בינתיים ... בריאות ואושר , ורק דברים טובים ...
...

i l a n n a

New member
ליאורוש!!!!!!!!!!

איזה כיף לשמוע ממך!!!! שיהיה לך אחלה של המשך טיול...

למעלה