שלום לכולם! מי יכול להעלות את האתר שלו שהוא בנה על שרית?
ש שי shay love sarit New member 5/1/05 #2 שלום ! לי אין אתר , צ"אווו... היה לי פעם אתר אבל עכשיו כבר איןןןן!!! בי בי
T tamam44 New member 5/1/05 #3 לי יש אתר והוא בעידכון כרגע כנס כתובת האתר שלי היא :-www.hagiga.coo.co.il מקווה שתהנה ממנו ושכולם יהנו כי הוא נפתח מחדש השנה כי הוא הייה אתר אחר לגמרי
לי יש אתר והוא בעידכון כרגע כנס כתובת האתר שלי היא :-www.hagiga.coo.co.il מקווה שתהנה ממנו ושכולם יהנו כי הוא נפתח מחדש השנה כי הוא הייה אתר אחר לגמרי
M Music4Life New member 5/1/05 #4 חחחח תהיה מנומס../images/Emo70.gif צ'או ביי ביי...חחחח לא יפה גם לי איו אתר...בניתי אבל זה מעפן, לא העלתי אותו בכלל תמונה יפההההה דרך אגב
חחחח תהיה מנומס../images/Emo70.gif צ'או ביי ביי...חחחח לא יפה גם לי איו אתר...בניתי אבל זה מעפן, לא העלתי אותו בכלל תמונה יפההההה דרך אגב
ש שי shay love sarit New member 5/1/05 #5 חחחח... ניבה מה יש לך.... מה לא מנומס אמרתי כולה צ"אוו וביי ביי מה את רוצה שאני ירשום. תאמיני לי שזה מנומס. ערב טוב לכולםםםםםםם צ"אוווו {חחחחח...}!
חחחח... ניבה מה יש לך.... מה לא מנומס אמרתי כולה צ"אוו וביי ביי מה את רוצה שאני ירשום. תאמיני לי שזה מנומס. ערב טוב לכולםםםםםםם צ"אוווו {חחחחח...}!
ש שי shay love sarit New member 5/1/05 #7 חחחחח , ערב מעלה צ"אווו ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif