שלום לכולם

CHRISTY21

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. אני צריכה לעשות יחידת לימוד בנושא חילזון. התחלתי בהכרת גופו של החילזון לאחר מכן בית גידול לצפות כדי אוכל כיצד החילזון נע וכו'. מה עוד אפשר לעשות בנושא החילזון? שיר? אם כן איזה? לצבוע חילזון ? מה עוד? תודה מראש

tai 123

New member
הי יש לי מלא רעיונות בשבילך

אשלח לך בצהריים. אנחנו חקרנו את החלזון ויש לי המון רעיונות. סבלנות ואני שולחת לך בצהריים.

בית גידול לרבייה

אם תכיני בית גידול בדיוק לפי ההוראות, אזי כעבור 2-3 שבועות הם גם יתרבו לך, וזה באמת לא משהו שרואים כל יום. אם תרצי, אחפש ואשלח לך את ההוראות. חוצמזה, אפשר להכין המון יצירות של חילזון: *לגזור עיגול, לחתוך קו רדיוס ולשדך (כמו כובע סיני), להשתמש בזה כקונכיה ולצייר לבד את החילוזן *צביעה *הדבקה ממצרפים

tai 123

New member
אז ככה../images/Emo60.gif

תכיני איתם חלזון התלת מימד. תאספי גלילי ניר טואלט. כל ילד מכניס לגליל עיתון. בתוך העיתון שבתוך הגליל את מכניסה מקל של שיפוד. שבקצה שלו את מכניסה עיגול מקלקר. מדביקים לו עיניים מפונפונים ומחושים ממנקי מקטרות. תכיני לכל ילד 2 קונכיות. כל ילד יצבע ותדביקי על גבי הניר טואלט. וכך הם מושכים השיפוד ואז החלזון מציץ מן הקונכיה. מקסים. תכינו חלזונות מבצק מלח ומפלסטלינה. בהצלחה.

אירית י

New member
דקלום קצר על שבלול../images/Emo13.gif

שבלול/ ע.סולקין בוקר בא, מר שבלול, מתכונן לקראת טיול. מוציא מחוש, ועוד מחוש, מנער קצת את הראש. את ביתו, יקח איתו ויזחל כך לאיטו, אל ביתה של... אחותו ------------- אני מכניסה קצת שינויים בדקלום: בוקר בא, מר שבלול מתכונן לקראת טיול. מוציא מחוש - (קצר) ועוד מחוש - (קצר) מוציא מחוש - (ארוך) ועוד מחוש - (ארוך) ומזיז קצת את הראש. את ביתו, יקח איתו ויזחל כך לאיטו... אל ביתה של... אחותו.

CHRISTY21

New member
מידע על החילזון

צריכה מידע או סיכום קטן מה אפשר לספר לילדים על החילזון. מבנה גופו,מה תפקיד המחושים (ארוכים וקצרים מה ההבדל בינהם) הקונכייה,גוף החילזון. לדעתי זה יהיה כבד לספר להם גם על היתרבות החלזנות (מיועד לילדים בגיל 3-6).

echis

New member
תחרות חלזונות

פעילות מצחיקה שדורשת הרבה סבלנות. מתאימה כפעילות סיכום לאחר שהילדים למדו אודות החלזונות, אודות צורת גופם, תנועתם ואורחות חייהם. הילדים יושבים במעגל ובמרכז מניחים בשורה כמה חלזונות פעילים. החלזונות יוצאים אט-אט אל עבר קו הסיום אך לא תמיד נשארים נאמנים לכיוון, עולים זה על זה, מפתיעים והכל בהילוך איטי. לבסוף מכריזים על החלזון המנצח. ובהזדמנות זו כולם מוזמנים לפורום חינוך ובעלי חיים העוסק, בין השאר, בנושאים כאלה. בתמונה - שבלול אפריקאי ענק על יד של תלמיד.

אלהלה

New member
חלזון אפריקאי - זהירות!

יש מדינות שאסור להכניס את החלזון הזה - מסוגל לאכול כמויות אדירות ומחסל ומזיק חקלאי מאוד מסוכן - גם בארץ כשיש כזה חלזון אסור להחזיק יותר מאחד מפני ההתרבות וגם אז אמורים לידע את משרד החקלאות - רק לידיעה כללית - בשום פנים ואופן אסור לשחרר בטבע אחרת... לא תשאר לכם גינה -

למעלה