שלום לכולם.

nini55

New member
שלום לכולם.

אני מחפש נגן MP3 טוב. או איזה אי פוד בסיסי כי אין לי תקציב גדול. מה אתם ממליצים? אפשר גם הצעות למשומשים במסרים. תודה רבה.

LinkTree

New member
פרטים רבותי פרטים

כמה כסף אתה רוצה להשקיע? כמה מוסיקה יש לך? (כמה שירים) כמה מהם (השירים) אתה רוצה שיהיה לך כל הזמן איתך? באיזה פורמט השירים שלך? (MP3 / WMA דיסקים מקוריים....) לאיזה מטרה אתה צריך נגן? (נסיעה באוטובוס, ריצה, קניות, סתם כי זה מגניב..) קשה בלי פרטים.

nini55

New member
עד 400שח

יש הרבה מוסיקה אבל אני רוצה את המובחרים איתי. אני הרבה בנסיעות וריצות. אז משו שיתאים. פורמט MP3 ורגיל. תודה רבה

kill bill

New member
תקנה דיסקמן תומך MP3 ..

700 מגה של שירים . אפשר לצרוב ולמחוק כמה שרוצים על רב פעמי. לא טוב לריצות אומנם , אבל כבר לכולם יש אנטי שוק , אז אין בעיה להליכה ונסיעה.. אפשר גם למצוא ב 200 שקל. אמממ הבעיה שדיסקמן גדול ומגושם...

LinkTree

New member
אז

IPOD לדעתי יכול לרדת מהר מהרשימה שלך - המחיר יותר גבוה.. גם של יד שנייה (אלה אם למישהו יש משהו ישן שהוא כבר לא רוצה - אולי דור שני או שלישי קטן...) תאמת המחיר הזה די מגביל אותך לנגן מבוסס פלאש ובאילו אני לא ממש אלוף - אולי החברה האחרים יוכלו לעזור יותר. הייתי הולך על המובו של קריאטיב - כי אני מכיר את קריאטיב והם עושים דברים איכותיים לטעמי - אבל יש לו רק 128MB שזה בערך 25 שירים באיכות טובה או אולי יותר באיכות פחות טובה - לא יודע אם זה מספיק לך..

למעלה