שלום לכולם!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!

אני גם מצטרפת חדשה...וגם אני הגעתי הנה לאחר שקראתי את הכתבה בידיעות אחרונות...כשפתאום מצאתי את עצמי במחשבה...שיש אי שם עוד אנשים שיכול להיות שמרגישים כמעט כמוני ויבינו דברים שאומר ולא ימצאו את עצמם במצב מביך מהיותם באזורי .... אני בת 25 איבדתי את אמא שלי לפני 3 שנים למחלת הסרטן אמא הלכה מהר...ולקחה איתה חצי ממני ונראה לי שאת החצי הטוב...אני נשארתי בבית עם אבא ואח אח בן 12 שאבד את אמא שלו.... אני מצאתי את עצמי לוקחת את נטל הבית....והיום אני נמצאת שם כאם ואחות כמו שאומרים.... מחלתה של אמי גרמה לי להתמודד עם המון דברים בתוכי שהרגשתי ואני עדיין מרגישה אני מוצאת את עצמי חושבת עליה המון כמעט כל דקה....מרגישה אותה ..מחכה שתתן סימן... אני מקווה שאוכל למצוא פה מקום חם.... בתודה שירי

tdr1

New member
הי

גם אני הצטרפתי השבוע בעקבות הכתבה (מזל שהיא פורסמה!). יש כאן נשים נפלאות וחזקות, לפי מה שהתרשמתי, ואווירה תומכת כזו שמאפשרת מן תהליך של שחרור. אני מבינה אותך מאד. אני בגילך. אמי נפטרה לפני שנים רבות מסרטן. אני שמחה בשבילך שזכית להכיר את אמך במשך שנות ההתבגרות שלך. ואת צודקת - כאן יבינו אותך ולא ישפטו או ירחמו, או ירגישו מבוכה ולא ידעו מה לומר. אז ברוכה הבאה!

באמת תודה לכולם...

כן לי יצא להכיר את אמא בגיל ההתבגרות למרות שהייתי עסוקה בלכעוס על החיים ככל בת מתבגרת...על אח שלי ליבי כואב....שיש לו זכרונות ממנה כילד קטן ושהוא לא יזכה לייצר זכרונות של גיל זה.... וגם אני מודה אחד הפחדים הגדולים שלי זה להיות אמא....כי אני פוחדת שלא יהיה לי אל מי לפנות...ולשאול אותה שאלות....וללמוד ממנה איך להיות אמא..

S u n n y 1

New member
שירי ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני בגילך וגם בי מתעוררות השאלות של מה יהיה כשאני אהיה אמא...מי ילווה אותי בכל התהליך של ההריון והלידה והאמהות בכלל. העלתי אותן כאן בפורום והבנות היקרות פה סיפרו לי שאכן היה קושי אבל מצד שני האמהות נתנה להן להרגיש רגשות של שמחה לאחר זמן רב, ושמחתי לשמוע כאלה דברים שלא חשבתי עליהם קודם. יש בי צד חזק מאוד שרוצה כבר להקים משפחה משלי, ליצור מעגל שלם מחדש. ברוכה הבאה אל ביתנו החם
.

tdr1

New member
לילה טוב בנות

אני רואה שאני לא היחידה שלא מצליחה להירדם... מעניין שהעלתן את הנושא של האמהות כי בדיוק חשבתי על זה עכשיו! אני נמצאת בשלבי נסיון להיכנס להריון, ושאלתי את עצמי אם זה מקרי שדווקא בתקופה הזו הגעתי לכאן לפורום , אליכן. אז מה זה באמת אומר, להביא ילד משלך בלי אמא משלך? במקרה שלי יש לי תמיכה חמה מהסביבה הקרובה. אני כ"כ רגילה לשגרה של לחיות בלי אמא, כלומר זה מצב נתון מבחינתי, אז אני יודעת שאתמודד עם זה כמו שהתמודדתי בהצלחה עם כל האירועים השונים בחיים שלי.

S u n n y 1

New member
לילה של צירופי מקרים../images/Emo70.gif

ואני בדיוק בדקות אלה הרהרתי לעצמי על כך שאני לא יודעת כל כך מה זה אמא, ועל כך שזה "מצב נתון" עבורי, וניסיתי לחשוב שאם הייתי זוכה להכיר אותה יותר זמן - אם היה לי יותר קשה עם האובדן, או שהיה לי יותר קל כי היה לי זכרונות משותפים רק לי ולה להיאחז בהם. אחת מהמחשבות של "אם" שמתעוררות לי בעקבות מה שאני קוראת פה בפורום. אני חושבת שזה נהדר שיש לך תמיכה חמה מהסביבה הקרובה, ואמונה ביכולות שלך
אנחנו הבנות ללא אם די מחושלות בהרבה מובנים.

היי גם כאן ...!

כבר ברכתי בהודעתך הראשונה, אבל שמחה לברך שוב בברכת ברוכה הבאה. המצב שאת מתארת מרכב - לא די בכך שאת מתמודדת עם אבל כה עצום, אלא שבמקביל את צריכה להיכנס לנעלי האשה בבית, ולהיות שם עבור אביך ואחיך הקטן, שעבורו את כמו שציינת 'אם ואחות'. מחזקת את ידייך. ותזכרי, שאנחנו כאן, ומקווה שאכן תמצאי בנו בית חם.

למעלה