שלום לכולם.....

usa1980

New member
שלום לכולם.....

והאלקטרוניים יש לי שאלה : אני הנדסאי אלקטרוניקה - מכשור ובקרה חייל משוחרר היום כדי לעסוק במקצוע (חשמל ,אלקטרוניקה) בכל מקום דורשים ניסיון רב שברור שאין לי מסיבות ברורות (רק עכשיו השתחררתי) אז השאלה איך אני אמור ליצור את הניסיון אם מלכתחילה פוסלים אותי ורבים אחרים כמוני (אני לא לבד)... כי אם אין איזה קומבינה מישהו שיכניס אותך וילמד אותך אין סיכוי להכנס ולצבור את הניסון הדרוש כיום... מה צריך לעשות?

bhooo

New member
אני בדיוק כמוך

אבל מכונות הנסיון שלי בצבא כנראה לא כ"כ משפיע (ויש לי המון בתחום המכונות..) תראה, אל תשקר בקורות החיים כי זה לא שווה את זה חפש עבודה לא רק בתור הנדסאי אלא בתור אלקטרונאי פשוט, מלחים, שרטט, עובד ייצור, מפעיל מכונות ובקרים ועוד ועוד המקצועות שלא נדרש כשרון או נסיון רב, אבל יש להם זיקה למקצוע שלך אחרי תקופה מסויימת תוכל לנפח קצת את הקו"ח וזה כבר ייראה אחרת לצערי במקצוע שלי אפילו מפעיל מכונה בשכר מינימום לא רוצים (לפקח על בלנדר סתמי וגדול שמסתובב, הם חושבים שצריך נסיון של שנתיים..) יש המון חברות הייטק שמחפשות אנשים כמונו, להכשיר ולשם שכר יחסית נמוך - אבל הנסיון הוא אדיר למתחילים - לדוגמא אינטל,hp indigo ועד כמה חוץ מזה, איפה אתה גר? ומה עשית בצבא?

למעלה