שלום לכולם!

sm animal

New member
שלום לכולם!

חזרתי שלשום בלילה, נחתי קצת, קראתי את שירשורי הפורום ועתה אני מפנה את זמני לכל הבעיות שהתעוררו. אני לא מתכוון לענות על שאלות כאן אז מי שמעוניין לדבר איתי מוזמן להתקשר אליי ל 051-901111 שבוע טוב, דני אנגלברג.

Le Duke

New member
זה מסוג המספרים של 4.99 שקלים לדקה?

קבל |חיבוקי דפוקי|

royboy1

New member
ברוך שובך

היי דני. למה לא להגיב פה בפורום
עלו טענות, מענות, שאלות ותהיות. נראה לי מתבקש וטריוויאלי שתגיב מעל דפי הפורום, בו רבים מהרוכבים ו/או הקשורים לענף הסופרמוטו קוראים וכותבים. להוציא איזה הודעה מסודרת שתתן תשובות לגבי כל הטענות שעלו נראה לי הדבר הנכון ביותר. תחשוב על זה.

sm animal

New member
חשבתי ו.....

לא! הפורום נותן במה להתפלצנויות והצקות, למי שבאמת איכפת ולא סתם מפיג את בדידותו בפורום, מוזמן להתקשר ולדבר איתי ישירות. המשך שבוע מצוין, דני.

ransnow

New member
../images/Emo4.gif

לא מסכים בדיוק כבוד הראיס, אומנם יש פה אפשרות לטרולים לבלבל את המוח, אבל יש לא מעט, יותר נכון רוב הגולשים פה הם אנשים שאני ואתה מכירים במציאות. ממובילי התחום, מייסדיו, רוכביו וחבריי העמותה. אין צורך לעלות שמות כמובן, אבל כמעט את כולם אנחנו מכירים (ואתה דרסת כבר...
). הפורום נותן כלי מצויין לתקשורת בין כולם, לא משנה המרחק, ומקנה זמינות למידע, ולתגובה(=אפשר להגיב שיש זמן, אחרי לימודים/עבודה...). בארץ, בחו"ל, ביום ובליל. מן הראוי בכל זאת תתן פה תגובה למה שהועלה כאן, כי כמעט כל מי שרשם שם מוכר היטב לכולם, כך שלענות פה פשוט יוצר שקיפות בסה"כ - מה שאני מניח שכולם היו רוצים, לא? זה לא סותר, אופציות נוספות כמו פגישה של כולם, אבל בהחלט מגיע לחברים לשמוע את תגובתך. אני לא חושב שאני צריך להתקשר כל חודש ע"מ להתעדכן, זה לא סביר וזו אינה דרך מקובלת להעברת מידע שנוגע לכולם. סביר יותר שכל חודש העמותה (יו"ר, דובר, חבר,נציג) צריכה לעדכן בדרכים שהוחלטו. גם אם אין מה לעדכן (וה"חודש" מביחנתי יכול להיות גם חודשיים), מומלץ לתת סימני חיים - זו דעתי האישית בלבד. אני מכיר לפחות 7 חברי עמותה רשומים שלא היה להם מושג מה קורה מאז ההקמה, או שהיו"ר הנכבד לא היה בארץ ומונה לו דובר/מ"מ. שתבין דני, אני לא מנסה "להציק ולהתפלצן" אלא להציף הפניך את מה שהועלה בשרשור שבוודאי קראת. חשוב לי לציין שאין פה שום דבר אישי חלילה, ואני מכיר אותך לא מהיום. אבל היינו שמחים לקבל עדכון בפומבי - יכול להיות שגם אותי מעניין לשמוע (ואחרים) מה שאמרת לרויבוי בטלפון. התגובות פה הם נטו בגלל אכפתיות, ורצון לקדם את העמותה.

sm animal

New member
חשבתי שוב ו....

א. בפרוטוקול הישיבה הראשונה של העמותה נקבע כי האתר www.supermoto.co.il יהיה האתר של העמותה, באם יהיה צורך במקום פומבי על - מנת להציג מידע או להגיב לאנשים שונים, אזי שם הוא המקום ולא כאן, כפי שכולנו הצבענו בישיבת העמותה. לא זכור לי (וגם לא רשום בפרוטוקול) שהצעת או שמישהו הציע את הפורום כבמה. ב. לא יאה ולא נאה שדיונים רציניים על העמותה יחתמו בסופם ע"י הודעות מהסוג הבא: "למכירה: *מכנס שטח NOFEAR,דגם אלקטרון, חדש בשקית(30/40)-250ש"ח. *לXR650:מיכל,מושב, ראש מנוע, פלסטיקה, קרבורטור, ספידומטר, סעפת,ועוד...", לכן אני שוב מזמין את כל מי שיש לא מה להגיד או לשאול להתקשר אליי ואז אתן תשובה מרוכזת באתר הבית של העמותה, כך תושג השקיפות הנשגבת והיא גם תעשה בדרך מכובדת. יום מצוין, דני 0507-901111

ransnow

New member
"השקיפות הנשגבת "

א. הפורום לא הוצע כבמה, אך באתר העמותה אין כמעט עדכונים (יותר נכון אחד בודד מאז ההקמה). חשבתי שאפשר גם מעבר לרשמיות ולפרוטוקולים לדון פה בנושאים מסויימים, ולעדכן מידי פעם. מסתבר שטעיתי. טבעי שיצוצו פה שאלות, שיצפו לתגובות. כאמור, רוב חברי העמותה בכל זאת גולשים פה ושואלים שאלות. איתך אישית מה המצב. מצויין שאתה נותן את המספר שלך - זה עדיין לא אומר, שאי אפשר לתת פה תשובות מכובדות. ב. אני לא חושב שהחתימה שלי צריכה הפריע לך, או שהיא פוגעת בכבוד העמותה. מוזר שדווקא מכל מה שרשמתי, דווקא לזה בחרת להתייחס. להפך.... החתימות הקטנות האלו מקדמות את כולנו, מציעות כלים וחלקים לרוכבים ותיקים כחדשים, מרחיבות את החשיפה של התחום לציבור. ואם כבר חתימות... בזכות אחת החתימות לפני שנתיים , של אחד מהרוכבים היותר ותיקים והמשפיעים, הצלחתי להגיע לתחום (ולאחר מכן לרכוש מאחד מחבריו את הSM הראשון שלי...). בכל זאת קצת חומר למחשבה.

*Trinity*

New member
../images/Emo45.gif

ואללה דני, ציפינו לתגובה קצת יותר מכובדת ממך (גם אם לא תגובה קונקרטית על הטענות שהועלו).

Le Duke

New member
מה בדיוק לא מכובד בהודעה של דני?

הוא בוחר שלא להגיב בפורום ,אלא באתר הרשמי באופן מסודר. זה גם מכובד וגם קונקרטי.

למעלה