שלום לכולם!!

ספיר 2

New member
שלום לכולם!!

ליפני כמה ימים ביום שישי ניכנסה לינו מישהי שקוראים לי "מטורפת על עמיר".... השם שלה הוא זיו.. אם אתם זוכרים. היא כל הזמן פה בפורום קוראת אבל מיתביישת ליכתוב.. אני מיתכתבת איתה במסנג'ר ומנסה לשכנע אותה שתרשום גם בפורום והיא אמרה לי שהיא לא רוצה "להידחף" אבל אמרתי לה שהיא לא נידחפת שאנחנו שמחים לקבל אנשים חדשים..... ואמרה לי שהיא לא מכירה אותכם.. אז הסברתי לה שבצורה הזו אני גם הכרתי אותכם.. עדין לא הצלחתי לשכנע אותה לכתוב.. היא מיתביישת ולא רוצה "להיחדף" כמו שהיא אומרת. אנא ממכם תשכנעו אותה ליכתוב
דרך אגב.. היא שינתה את השם שלה ל "z i v o s h" אבל עדיין לא רשמה כלום עם הכינוי הזה כי היא מיתביישת (לא יודעת למה)... יאללה חבר'ה לעבודה שכנעו אותה.. ודרך אגב היא בגילי בת 15... עוד אחת היצטרפה אלינו מהקטנים של הפורום... איזה כיף לנו יש לנו אנשים מכל שכבות הגיל
(עזרא אני מחזיקה ת'צמי ומיתאפקת לא לירשום חחח)

ezraz

New member
לזיו "המטורפת"

ביום חמישי הייתה התכתבות עם NAPI שאולי קראת. שם הזמנתי אותה ואת כל מי שרק מעוניין להצטרף. אין צורך להידחף אלא רק לכתוב הודעות מעניינות וכולם כבר יענו. רק בקשה אחת, בגלל שאת חברה של ספיר, אל תשתמשי באות 'ח' יותר מפעם אחת בכל מילה!

ספיר 2

New member
איי איי איי עזראאאאא

כמה שאתה מצחיקקקקקקקקק (טוב שרק הפעם אני לא יחליף את האות ל -ק')
ודרך אגב.. רק היום הכרתי אותה.. אנחנו לא הכי מכירות... מבין?!?! היא מירושלים... ואנחנו לא חברות חיחיח.. (הפעם גיוונתי גם עשיתי י'- זה בסדר עזרא?) יאלללה סלאמת'ק מותקק ביי ביייי

ו ר ד ב

New member
קודם כול

קודם כול , היא בת 16 ולא 15, ואני אמרתי לה ,שהפורום פתוח לכולם שתבוא , ופה אני קוראת , הפורום שלנו ,אוהב אנשים חדשים , ומקבל אותם באהבה רבה

ספיר 2

New member
ורד אני לא יודעת מה איתך

אבל לי היא אמרה שהיא בת 15...!! מה היא משקרת?!!??! זיו! איפה את?

ספיר 2

New member
לי היא אמרה 15.!!!...

חכי אני כבר אשאל אותה..... אין מצב שהיא 16.. היא לא משקרת..!

למעלה