שלום לכולם

לי לך

New member
שלום לכולם

נכנסתי לראות מה שלומכן. פנינה ,ליבי איתך. סוף לא נחמד בכלל אבל בכל זאת את איתנו בריאה ומתחזקת וכל השאר עובר ,יעבור ויהיה בסדר! תמיד כשיורדים למטה- צריך לזכור שבטוח ,יהיה יותר טוב! מבטיחה לך, רק קצת סבלנות , ולפעמים עוד קצת ממנה. איפה מירי? חיפשתי וראיתי שהמון זמן לא כתבה. מקווה שהם בסדר בדרך לנצחון. בהצלחה לענת ולכולן שבדרך ליבי איתכן לי לך

מירבי*

New member
היי לי לך../images/Emo24.gif

מה שלומך? המון זמן לא שמענו ממך, ספרי מה חדש..בפעם הארחונה סיפרת על פרוייקט חדש..הצלחת לשכנע אותו???
מירי בסדר גמור, הם אכן בדרך לאושר..כולנו מחזיקים אצבעות.

עָנת

New member
לי לך יקרה../images/Emo24.gif טוב לראותך../images/Emo13.gif

תודה שאת חושבת עלינו
על אף העובדה שהפונדקאות כבר לא בחייך
תספרי לנו,מה שלומך
יש איזו הרפתקאה חדשה
לי לך שיהיה לך ולמשפחתך רק טוב

miri71

New member
היי מקסימות, לי לך, אני חייבת להשיב

לא כתבת על עצמך, תזרקי משהו...מה עם ה"פרויקטים" שלך, איך בבית. אנחנו בתקופה של התרגשות והתרוקנות גם יחד. קשה לחשוב על דברים אחרים, קשה להשאיר טלפון לא זמין כבר. מצד אחד נשאר שבועיים וחצי לחכות וזה שום שבר לעומת מה שעברנו, אבל איזה שבועיים וחצי אלה...אףףףף. לאילנה קשה פיסית, היא רוצה "כבר לגמור" ומנסה לשכנע בכל מיני דרכים שנקדים את התאריך לניתוח, כבר הרבה זמן. אני מנסה להגיד שהשבועיים האלה (שבטוח כבר בלתי נסבלים עבורה) יכולים להיות קריטייים בשביל הבן אדם הקטן שלנו אותו אני הולכת לגדל הרבה מאוד שנים. אני מנסה לגייס את כל ההבנה והנכונות, אבל כניראה גם אצלי כבר לא נשאר הרבה מזה אחרי שנה וחצי של מרטון יחד. מרגישה אשמה ש"עשיתי לה בטן" וגורמת לה סבל, מצד שני זה מה ששתינו רצינו באותה מידה במשך כל התקופה. אז...עם כל האושר הצפוי- לא פשוט.

למעלה