שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני חובב זוחלים וחיות מחמד בכלל! אני מעוניין לרכוש איגוואנה! איפה אני יכול לעשות את זה בבאר שבע?? ??????????????? וגם מישהו יכול לספר לי דברים מסויימים חשובים שאני צריך לדעת על איגוואנות לפני שאני רוכש אחת??? תודה מראש! חלקלק כמו נחש כוחני כמו איגוואנה! נעים להכיר! זהו אני!

שלום!

גם לי יש איגואנה בת שנתיים ממש חמודה! אני לא מכיר חנויות בבאר שבע אבל אולי מישהו אחר יכול להמליץ לך על אחת. יש מאמרים בפורום על איגואנות אז תקרא אותם ותחזור עם שאלות על דברים שלא היו שם.

תודה!

על המאמרים... ותודה גם על העצה על הטופי...חחחח טוב אני ינסה לחפש חנויות בבאר שבע.. אני חשבתי בהתחלה אולי לאמץ נחש אבל זה בלתי אפשרי-יש לי שתי כלבות.... זה ממש מבאס(אני לא יכול לאץ נחש כי כשהוא צעיר הוא לא יוכל להגן על עצמו ואולי גם כשהוא גדול... איגואנה יכולה-בשביל מה יש לה זנב ויכולת הצלפה כל כך טובה???-טוב לא משנה!)

גם איגואנה צעירה

לא יכולה להגן על עצמה! למרות שאיגואנות מצליפות טוב(וגם הציפורניים זה נשק טוב) הם לא יכולות להן על עצמם מפני כלבים או חתולים! אם תגדל איגואנה אתה תראה כמה שהיא בעצם פגיעה! אז איגואנה שנים הראשונות לא יכולה להגן על עצמה כל כך טוב... אז אם אתה מוציא את האיגואנה שלך קצת החוצה תדאג להיות בחדר אחר בלי הכלבים כי אז...

למעלה