שלום לכולם.

מרכזון

New member
שלום לכולם.

הרבה זמן לא נכנסתי לביקור. לא מעט אירועים- טיסה לחו"ל, עבודה וכו' וכו'. לפני כשבוע התחלתי בתפקידי כמב"ס צהלה!! הרבה מאוד זמן לא היתה פעילות בבסיס צהלה, ויש להקים הכל מחדש. אם יש מביניכם כאלה מהאזור המעוניינים להצטרף לבסיס צהלה- You are welcome!!!

מתנדב

New member
מזל טוב ובהצלחה בתפקידך החדש

אני בטוח שאתה תעשה את עבודתך נאמנה, ולהקים בסיס שנפל ולא היה פעיל כל כך, ולהחיותו מחדש זה אכן לא קל בכלל, אבל אני בטוח שיש לך את כל האמצעים והכוחות והכשרונות להקים אותו מחדש... המון המון הצלחה...

benpual

New member
קודם כל , מזל טוב../images/Emo65.gif

דבר שני , אני יכול להודיע לך , אל זה שאני יכול להעביר מהבסיס שלי אליך , כמה מתנדבים ( אני מקווה שהם ישמחו לדעת שיש סוף סוף בסיס בצהלה ) ושהם גרים ליד הבסיס. אודה לך בשמחה אם תיצור איתי קשר באחת קשרי האינטרנט או במסרים

tapuach

New member
בהצלחה.

מה נדרש ממפד בסיס ? בוגר ( כלומר מעל 18 ) ? וזה כעקרון שוטר בחצי משרה לא ?

מרכזון

New member
תודה בן....

אני אכן זקוק דחוף למתנדבים. בעיקר נוער!! צעירי צהלה לא כל כך משתפים פעולה. לצערי הם ממהרים לפעול בשבט הצופים המקומי אך לא מייחסים כל חשיבות להגנת ביתם. הנה סיפור מצחיק/עצוב שיסביר הכל!! ביום שלישי 7 בדצמבר עורכים הצופים בצהלה תהלוכת לפידים. אני זקוק לכ-14 מתנדבים לאבטחת האירוע. תושבי השכונה לא יכולים להתנדב שכן מדובר בשעות 17:00-18:30, שעות בהם התושבים עדין בעבודה. עד כה התנדבו 4!!! עלי למצוא עוד כ-10 מתנדבים לאבטח אירוע של הצופים, כשהם עצמם לא שותפים בהתנדבות!!

tapuach

New member
המלצות ...

אני מבין שאותם ה4 שהתנדבו עד כה הם מתנדבי נוער ? דבר איתם, תאמר להם שצריך עוד 10 מתנדבים. בקש מהם לדבר עם חבריהם ( חבר שלי צירף 4 מתנדבים בתקופה של שבועיים לבסיס עמוס במתנדבים, ובעיקר בנוער ) אני מבין שאין הרבה זמן, ואם לא תוכל לבדוק את ההמלצה הבאה לקראת הפעילות הקרובה, לפחות לעתיד תוכל להתחשב בזה אם יש לך אפשרות תכול גם לעבור בביה"ס אזורי/מקומי, להסביר על פעילות המשא"ז בקצרה לקבוצות של מספר כיתות, ובפירוט לאנשים המתעניינים. מקווה שתספיק לארגן מספיק אנשים לקראת האירוע. בהצלחה

מרכזון

New member
לצערי לא....

אותם ארבעה שהתנדבו הם מבוגרים מהשכונה. נוער אין אצלנו כלל, לצערי. בשבוע הבא אמורים להצטרף חמישה נערים מפרוייקט "מחוייבות אישית". כולי תקווה שאז המאזן ישתנה קצת. כרגע אני רק מקנא בבסיס נווה שרת, על כמות הנערות והנערים שמתנדבים אצלו!!

tapuach

New member
אם הבסיס היה באזור אשדוד

או לפחות בקרבה ... הייתי שמח לעזור ...

מרכזון

New member
תודה...

על הרצון הטוב!!

למעלה