שלום לכולם

שלום לכולם

קוראים לי רביד ואני חדש בפורום הייתי רוצה לקבל קצת מידע על הפורום וגם יש לי מס שאלות: האם משהו המציא שפות לעמי קרין (כמו טולקין) ואם כן האם אפשר ללמוד אותן? מה היא אימרת אבירי סולאמניה לפני כל קרב?

midnight dragon

New member
שלום שלום!../images/Emo15.gif

הו, מגיעים אנשים חדשים, כמה נפלא..
(מצטערת, אני בהשפעת הספר שלי.. חח) בכל מקרה, מידע על הפורום? אממ.. יש מפגש פורום ב9.12 אתה מוזמן
לא ידוע לי על שפות שהמציאו לעמי קרין.. בקשר לאבירי סולמאניה, כל מה שאני יודעת זה שהם אומרים אות מיתאס אות סולאס אומשהו כזה לא זוכרת שזה אומר כבודי הוא חיי.. חח

רציתי להבהיר

אסט סולארוס אות מיתאס היא חוקת האבירים. בנוסף יש את ה"מידה" (שדרך אגב גם אותה איש לא תרך להסביר) ויש את הצדעת האביר לאויבו ליפני כל קרב.... מה היא ההצדעה???? ומה היא ה"מידה"????

אני אנסה להסביר..

דבר ראשון-אסט סולארס אוט מיתאס זה לא החוקה, זה פשוט המשפט שלהם, המוטו שלהם, ובערך גם החוק הראשון כבתור אביר. אבל חוקה זה לא. החוקה זה רשימת החוקים של האבירים. זה לא רק אסט סולארס אוט מיתאס.. המידה זאת דרך החיים שלהם, אני חושב... וההצדעה..זה קצת ברור..כל אביר סולאמני, לפני שהוא תוקף, הוא עושה איזה משהו עם החרב או משהו, צועק איזה צעקת קרב, ואז פותח ת'תחת של היריב שלו..[בלי וזלין:>]

Orbital Shadow

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

נחמד שבאים חדשים
תישאר! חחחחח וברוך הבא

לא נראה לי שיש

שפות שלמות כמו שיש לטולקין. יש אוצר מילים די גדול של עלפית, ראיתי פעם אתר כזה. האם אפשר ללמוד אותם? רק אם אתה מספיק משועמם...

strahd

New member
ברוך בואך לפרומינו ההזוי

הנה התשובות לשאלתך: 1. אין שפות רשמיות לרומח הדרקון ואי אפשר ללמוד אותן. יש כמה משפטים שאם מישהו ממש רוצה, הוא יכול לדעת איך אומרים בשפת הקסם כדור אש או כיצד קוראים קריאות קרב באלפית, אבל אין לשפות האלו חוקים, אף על פי שבטרילוגיית המלך הכוהן, יש ממש את השפה האיסטרית שזה מדהים לראות וכדאי לנסות לקרוא אותה. יש חלקים שלמים בספר שמדברים באיסטרית. 2. הקריאה של אבירי סולאמניה היא אסט סולארוס אות' מיתאס - שהמשמעות שלו: כבודי הוא חיי.

gold dragonit

New member
שלום! ברוך הבא!

בקשר לשפות...שמעתי איפשהו שבאנגליה יש בית ספר שלומדים בו את השפה האלפית...

*קד קידה עמוקה ואצילית*

תודה רבה לך, הו גבירתי הנעלה הדר. [או, אם ממש ממש בא לך (וזה יותר בשביל פייטון
)-מידנוש.]

סרינה99

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

יא יש חדשים רבים כמו טיפות גשם
זה המבחן בספרות

python 4

New member
ברוך הבא,

|תפוז עם ידיים שיוצאות בשני צידי הראש| |תפוז שנותן (או לוקח, תלוי מאיזה כיוון מסתכלים) פרח|
כבר פעם שלישית שאני רושם אותה הודעה כבר 5 דקות.

למעלה